-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3563.6 קק״ל 3563.6 קק״לפחמימות 539.8 גרם 539.8 גרםשומן 131.2 גרם 131.2 גרםנתרן 7805.6 מ״ג 7805.6 מ״גחלבון 55.4 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 16.5 גרם 16.5 גרםשומן רווי 76.6 גרם 76.6 גרםכולסטרול 322.5 מ״ג 322.5 מ״גסידן 117.0 מ״ג 117.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 563.3 מ״ג 563.3 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות3564
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3563.6 קק״ל 3563.6 קק״לפחמימות 539.8 גרם 539.8 גרםשומן 131.2 גרם 131.2 גרםנתרן 7805.6 מ״ג 7805.6 מ״גחלבון 55.4 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 16.5 גרם 16.5 גרםשומן רווי 76.6 גרם 76.6 גרםכולסטרול 322.5 מ״ג 322.5 מ״גסידן 117.0 מ״ג 117.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 563.3 מ״ג 563.3 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
אין כמו לפתוח את שבת בבוקר עם מאפה מטריף, חם ומתוק. במקור הקובנה נאפית במשך שעות ארוכות בתנור על חום נמוך, אך במתכון הזה לא תצטרכו לחכות כל כך הרבה זמן ובטח לא תתפשרו על הטעם! מתכון מהיר ומופלא של קובנה מתקתקה. בתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 3564 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קובנה
אופן הכנה
- מניחים את כל החומרים מלבד החמאה בקערת המיקסר ולשים עם וו לישה במשך 5 דקות, עד שמתקבל בצק רך ונעים.
- שמים את הבצק בקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל של 90 גרם, מגלגלים אותן לכדורים ונותנים להן מנוחה של 15 דקות.
- מרדדים כל כדור בצק למלבן ומורחים את החמאה המומסת. מקפלים משני הצדדים ומגלגלים לצורת גליל.
- מסדרים את גלילי הבצק בתבנית עם נייר אפייה עגול הנמל, מורחים מעל מהחמאה המומסת ומתפיחים מכוסה כשעה.
- מחממים את התנור לחום 175 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
אופן הכנה
- מניחים את כל החומרים מלבד החמאה בקערת המיקסר ולשים עם וו לישה במשך 5 דקות, עד שמתקבל בצק רך ונעים.
- שמים את הבצק בקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל של 90 גרם, מגלגלים אותן לכדורים ונותנים להן מנוחה של 15 דקות.
- מרדדים כל כדור בצק למלבן ומורחים את החמאה המומסת. מקפלים משני הצדדים ומגלגלים לצורת גליל.
- מסדרים את גלילי הבצק בתבנית עם נייר אפייה עגול הנמל, מורחים מעל מהחמאה המומסת ומתפיחים מכוסה כשעה.
- מחממים את התנור לחום 175 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן