מתכונים שישדרגו כל משלוח מנות
קבלו שלושה מתכונים שישדרגו כל משלוח מנות - בייגלה מצופה שוקולד צבעוני, עוגיות שהתחפשו ואוזני המן ספירלה שכל אחד ישמח לקבל בפורים
קבלו שלושה מתכונים שישדרגו כל משלוח מנות - בייגלה מצופה שוקולד צבעוני, עוגיות שהתחפשו ואוזני המן ספירלה שכל אחד ישמח לקבל בפורים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.1 קק״ל 9363.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 970.5 גרםשומן 14.2 גרם 566.2 גרםנתרן 17.2 מ״ג 687.8 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 35.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 105.7 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 592.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 1414.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 76.3 מ״ג 3052.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה שעהכולל 3 שעות
-
קלוריות234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.1 קק״ל 9363.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 970.5 גרםשומן 14.2 גרם 566.2 גרםנתרן 17.2 מ״ג 687.8 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 35.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 105.7 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 592.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 1414.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 76.3 מ״ג 3052.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 234 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
בייגלה שוקולד
-
1 חבילה בייגלה
-
100 גרם שוקולד לבן
-
3 טיפות צבע מאכל כחולאו כל צבע אחר שתבחרו
עוגיות שהתחפשו
-
300 גרם קמח לבן
-
200 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
100 גרם סוכר לבן
-
100 גרם שוקולד לבן
-
3 טיפות צבע מאכל כחולאו כל צבע אחר שתבחרו
-
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
בייגלה שוקולד
- ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל.
- מערבבים חצי מהכמות עם צבע מאכל לבן, וחצי מהכמות עם צבע מאכל כחול, או כל צבע שמתחשק לכם.
- מכניסים לשקית זילוף קטנה או לשקית אוכל וחותכים את הקצה.
- מסדרים את הבייגלה על מגש עם נייר אפייה.
- מזלפים בזהירות את השוקולד על הבייגלה ומשאירים אותם להתייצב במקרר כחצי שעה.
עוגיות שהתחפשו
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים בפולסים עד לקבלת פירורים, כמו חול.
- על משטח העבודה פורסים ניילון נצמד ועליו מעבדים את הפירורים לכדור בצק אחיד.
- עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות לשעה.
- מחממים תנור ל160 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים נייר אפייה ומניחים עליו את גוש הבצק הקר. פורסים נייר אפייה נוסף מעליו, ומרדדים לגובה של חצי סנטימטר.
- קורצים עוגיות בצורה שרוצים, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה נוסף.
- אופים 12-15 דקות בתנור, עד שהבצק התקשה וקיבל גוון זהוב עדין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים ומערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.
- מחלקים את השוקולד לקעריות וצובעים עם צבעי מאכל שרוצים.
- לאחר שהעוגיות התקררו לחלוטין, מצפים אותן בשוקולד הצבוע ומוסיפים סוכריות לקישוט.
אוזני המן ספירלה
- מכינים את הבצק הלבן: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת פירורים, כמו חול.
- פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומעבירים אליו את הפירורים. מעבדים את הבצק לכדור פחוס ועוטפים היטב בניילון נצמד. ומכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את הבצק החום: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד קבלת פירורים, כמו חול.
- פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומעבירים אליו את הפירורים. מעבדים את הבצק לכדור פחוס ועוטפים היטב בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעה.
- מחממים תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק הלבן, פורסים נייר אפייה נוסף מעליו ומרדדים את הבצק לחצי סנטימטר.
- חוזרים על הפעולה עם הבצק החום.
- מניחים בזהירות את הבצק החום מעל הבצק הלבן ומקלפים ממנו את נייר האפייה.
- מגלגלים בזהירות את שני הבצקים לגליל ארוך ואחיד.
- פורסים את הגליל לעוגיות ספירלה בעובי חצי סנטימטר.
- משטחים טיפה את העוגיות ומניחים את המילוי במרכז כל עוגייה.
- מקפלים את הבצק לצורת אוזן המן, מסדרים על תבנית ומכניסים לתנור ל10-12 דקות עד שהעוגיות מוכנות ומזהיבות טיפה.
אופן הכנה
בייגלה שוקולד
- ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל.
- מערבבים חצי מהכמות עם צבע מאכל לבן, וחצי מהכמות עם צבע מאכל כחול, או כל צבע שמתחשק לכם.
- מכניסים לשקית זילוף קטנה או לשקית אוכל וחותכים את הקצה.
- מסדרים את הבייגלה על מגש עם נייר אפייה.
- מזלפים בזהירות את השוקולד על הבייגלה ומשאירים אותם להתייצב במקרר כחצי שעה.
עוגיות שהתחפשו
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים בפולסים עד לקבלת פירורים, כמו חול.
- על משטח העבודה פורסים ניילון נצמד ועליו מעבדים את הפירורים לכדור בצק אחיד.
- עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות לשעה.
- מחממים תנור ל160 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים נייר אפייה ומניחים עליו את גוש הבצק הקר. פורסים נייר אפייה נוסף מעליו, ומרדדים לגובה של חצי סנטימטר.
- קורצים עוגיות בצורה שרוצים, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה נוסף.
- אופים 12-15 דקות בתנור, עד שהבצק התקשה וקיבל גוון זהוב עדין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים ומערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.
- מחלקים את השוקולד לקעריות וצובעים עם צבעי מאכל שרוצים.
- לאחר שהעוגיות התקררו לחלוטין, מצפים אותן בשוקולד הצבוע ומוסיפים סוכריות לקישוט.
אוזני המן ספירלה
- מכינים את הבצק הלבן: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת פירורים, כמו חול.
- פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומעבירים אליו את הפירורים. מעבדים את הבצק לכדור פחוס ועוטפים היטב בניילון נצמד. ומכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את הבצק החום: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד קבלת פירורים, כמו חול.
- פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומעבירים אליו את הפירורים. מעבדים את הבצק לכדור פחוס ועוטפים היטב בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעה.
- מחממים תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק הלבן, פורסים נייר אפייה נוסף מעליו ומרדדים את הבצק לחצי סנטימטר.
- חוזרים על הפעולה עם הבצק החום.
- מניחים בזהירות את הבצק החום מעל הבצק הלבן ומקלפים ממנו את נייר האפייה.
- מגלגלים בזהירות את שני הבצקים לגליל ארוך ואחיד.
- פורסים את הגליל לעוגיות ספירלה בעובי חצי סנטימטר.
- משטחים טיפה את העוגיות ומניחים את המילוי במרכז כל עוגייה.
- מקפלים את הבצק לצורת אוזן המן, מסדרים על תבנית ומכניסים לתנור ל10-12 דקות עד שהעוגיות מוכנות ומזהיבות טיפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן