נאגטס עוף ותירס: לאכלנים פיציים ולכולם!

נאגטס בצ'יק צ'ק. נגיסי עוף מטוגנים ושחומים: מנת העוף האהובה ביותר על ילדיכם במתכון שקל להכין ועוד יותר קל לזלול
נאגטס בצ'יק צ'ק. נגיסי עוף מטוגנים ושחומים: מנת העוף האהובה ביותר על ילדיכם במתכון שקל להכין ועוד יותר קל לזלול
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.8 קק״ל 2752.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 184.8 גרם
    שומן 5.4 גרם 161.9 גרם
    נתרן 162.1 מ״ג 4864.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 135.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1020.8 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 105.0 מ״ג 3150.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.8 קק״ל 2752.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 184.8 גרם
    שומן 5.4 גרם 161.9 גרם
    נתרן 162.1 מ״ג 4864.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 135.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1020.8 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 105.0 מ״ג 3150.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור

את הנאגטס האלה אפשר גם לאפות אם מתחשק לכם מתכון עוד יותר בריא. כך או כך, גם אתם וגם הילדים תהיו מרוצים מהארוחה הזו!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מעין טרודל
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה עוף טחון, תירס, קמח תירס, ביצים ומלח עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  2. שמים את הבלילה לחצי שעה להתייצבות במקרר.
  3. מרטיבים את הידיים ומכינים צורה של נאגטס.
  4. מצפים את הנאגטס בפירורי לחם.
  5. מטגנים במחבת עם שמן קנולה עד שהנאגטס מוכנים.
  6. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.

    נאגטס
    נאגטס. צילום: מעין טרודל

הערות

  • אם לא רוצים לטגן, אפשר להניח את הנאגטס על תבנית מרופדת בנייר אפייה, לרסס בספריי שמן ולאפות בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהנאגטס מזהיבים
  • ניתן להגיש לצד מגוון ירקות המוכנים במרקם ובהתאם למיומנות האכילה.

tip

טיפ מקרר Hisense

ב'מגירת אפס' שהיא האזור הכי קר במקרר, רצוי לשמור את העוף גם הטרי וגם המופשר, כיוון שמדובר באזור שהכי יטיב עם העוף מבחינת טמפרטורה ושמירה על הטריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאגטס עוף ותירס: לאכלנים פיציים ולכולם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לין, אפשר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות