-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1417.8 קק״ל 5671.0 קק״לפחמימות 185.5 גרם 742.2 גרםשומן 53.9 גרם 215.5 גרםנתרן 427.6 מ״ג 1710.2 מ״גחלבון 4.1 גרם 16.4 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרםשומן רווי 46.4 גרם 185.5 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 15.4 מ״ג 61.8 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 567.0 מ״ג 2268.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1417.8 קק״ל 5671.0 קק״לפחמימות 185.5 גרם 742.2 גרםשומן 53.9 גרם 215.5 גרםנתרן 427.6 מ״ג 1710.2 מ״גחלבון 4.1 גרם 16.4 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרםשומן רווי 46.4 גרם 185.5 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 15.4 מ״ג 61.8 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 567.0 מ״ג 2268.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1418 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאצ'וס
-
1 חבילה טורטייה בינוניתמזרח מערב
-
לטיגון עמוק
-
2 כוסות סוכר לבן
-
2 כפות גדושות קינמון טחון
תפוחים
-
4 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםמיקס תפוחים אדומים וירוקים
-
50 גרם חמאה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1 כוס מים
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מכניסים את קרם הקוקוס למקרר כמה שעות לפני הכנת המנה על מנת שקרם הקוקוס יתגבש ויפרד מהנוזלים של הקוקוס (ליצירת קצפת יציבה).
- מכינים את הנאצ’וס: חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים בשמן עמוק. בזמן הטיגון מכינים קערה גדולה עם 2 כוסות סוכר ו-2 כפות גדושות של קינמון. מעבירים את הטורטיות המטוגנות, היישר מהטיגון לקערה עם הסוכר והקינמון ומערבבים היטב לציפוי מלא של הטורטיות בציפוי. מניחים בצד.
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים כף קינמון, ומערבבים, מוסיפים את התפוחים, הסוכר הלבן, הסוכר החום, ½ מכוס המים ומעט מלח ומערבבים. מבשלים עד לריכוך התפוחים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה ½ כוס מים עם הקונפלור. כשהתפוחים מתרככים מוסיפים את מי הקורנפלור למחבת להסמכת הבלילה, מוסיפים גם את תמצית הווניל, ומבשלים מעט עד להסמכה הרצויה. אם יוצא סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים.
- מכינים את קצפת הקוקוס: מוציאים את קרם הקוקוס מהמקרר, פותחים בזהירות, ובעזרת כף מוציאים החוצה רק את הקרס של הקוקוס (ללא הנוזלים) ומעבירים לקערה. מסננים פנימה את אבקת הסוכר וטורפים בעזרת מטרפה ידנית (הקרם מאוד עדין ולכן עדיף ידני) עד לקבל קרם יציב ועמיד.
- מרכיבים את המנה: מסדרים על צלחת את הנאצ’וס, יוצקים עליהם את התפוחים וסוגרים עם קצפת הקוקוס. בתאבון.
אופן הכנה
- מכניסים את קרם הקוקוס למקרר כמה שעות לפני הכנת המנה על מנת שקרם הקוקוס יתגבש ויפרד מהנוזלים של הקוקוס (ליצירת קצפת יציבה).
- מכינים את הנאצ’וס: חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים בשמן עמוק. בזמן הטיגון מכינים קערה גדולה עם 2 כוסות סוכר ו-2 כפות גדושות של קינמון. מעבירים את הטורטיות המטוגנות, היישר מהטיגון לקערה עם הסוכר והקינמון ומערבבים היטב לציפוי מלא של הטורטיות בציפוי. מניחים בצד.
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים כף קינמון, ומערבבים, מוסיפים את התפוחים, הסוכר הלבן, הסוכר החום, ½ מכוס המים ומעט מלח ומערבבים. מבשלים עד לריכוך התפוחים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה ½ כוס מים עם הקונפלור. כשהתפוחים מתרככים מוסיפים את מי הקורנפלור למחבת להסמכת הבלילה, מוסיפים גם את תמצית הווניל, ומבשלים מעט עד להסמכה הרצויה. אם יוצא סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים.
- מכינים את קצפת הקוקוס: מוציאים את קרם הקוקוס מהמקרר, פותחים בזהירות, ובעזרת כף מוציאים החוצה רק את הקרס של הקוקוס (ללא הנוזלים) ומעבירים לקערה. מסננים פנימה את אבקת הסוכר וטורפים בעזרת מטרפה ידנית (הקרם מאוד עדין ולכן עדיף ידני) עד לקבל קרם יציב ועמיד.
- מרכיבים את המנה: מסדרים על צלחת את הנאצ’וס, יוצקים עליהם את התפוחים וסוגרים עם קצפת הקוקוס. בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן