ניוקי ביתי ברוטב עגבניות עם מוצרלה של תמרה אהרוני

תמיד חלמתם להכין ניוקי בבית וחששתם? תמרה אהרוני מראה כמה זה קל עם מתכון של ניוקי ביתי ברוטב עגבניות זריז עם כדורי מוצרלה ובזיליקום
תמיד חלמתם להכין ניוקי בבית וחששתם? תמרה אהרוני מראה כמה זה קל עם מתכון של ניוקי ביתי ברוטב עגבניות זריז עם כדורי מוצרלה ובזיליקום
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.2 קק״ל 1596.9 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.0 גרם
    שומן 16.3 גרם 65.1 גרם
    נתרן 912.8 מ״ג 3651.1 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 125.4 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 48.7 מ״ג 194.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 392.0 מ״ג 1567.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.2 קק״ל 1596.9 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.0 גרם
    שומן 16.3 גרם 65.1 גרם
    נתרן 912.8 מ״ג 3651.1 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 125.4 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 48.7 מ״ג 194.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 392.0 מ״ג 1567.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  2. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור כ-50 דקות, או עד שהם מתרככים.
  3. קולפים את תפוחי האדמה ומועכים עם מועך פירה או מזלג עד שמתקבל פירה חלק.
  4. מוסיפים את הביצה, החלמון והקמח, ממליחים ומפלפלים ולשים לבצק רך.
  5. מגלגלים כל פעם חתיכת בצק לגליל ארוך בעובי 1 ו-1/2 ס”מ, ופורסים לפיסות באורך של 2 ס”מ. מסדרים על מגש מקומח.
  6. קולפים וכותשים את השום. חוצים את עגבניות השרי.
  7. מרתיחים מים בסיר גדול. במקביל מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם המרווה והשום.
  8. כשהמים רותחים, מבשלים בהם את הניוקי כ-3 דקות או עד שהם צפים. מוציאים בעזרת הכף המחוררת ומוסיפים למחבת.
  9. מוסיפים למחבת את העגבניות, מערבבים ומטגנים כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול.
  10. מכבים את האש ומוסיפים את פירורי הלחם והבזיליקום.
  11. מחלקים את הניוקי לקערות, מוסיפים את כדורי המוצרלה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי ביתי ברוטב עגבניות עם מוצרלה של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חן צפריר

    אך ניתן להמיר את הקמח במתכון של הניוקי בכדי שהמנה תהיה כשרה לפסח?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להשתמש בקמח תפוחי אדמה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות