נתח סינטה ברוטב סויה עם שעועית ירוקה
נתח סינטה ברוטב סויה שישדרג לכם כל ארוחת שישי או ארוחת חג. נתח של סינטה, ברוטב מיוחד עם סויה וטעמים אסיתיים עמוקים שאי אפשר להפסיק לאכול
נתח סינטה ברוטב סויה שישדרג לכם כל ארוחת שישי או ארוחת חג. נתח של סינטה, ברוטב מיוחד עם סויה וטעמים אסיתיים עמוקים שאי אפשר להפסיק לאכול
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.4 קק״ל 1507.5 קק״לפחמימות 8.1 גרם 64.6 גרםסוכר 4.5 גרם 36.3 גרםשומן 17.6 גרם 140.9 גרםנתרן 99.8 מ״ג 798.7 מ״גחלבון 0.7 גרם 5.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.4 מ״ג 3.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 5.4 מ״ג 42.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות188
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.4 קק״ל 1507.5 קק״לפחמימות 8.1 גרם 64.6 גרםסוכר 4.5 גרם 36.3 גרםשומן 17.6 גרם 140.9 גרםנתרן 99.8 מ״ג 798.7 מ״גחלבון 0.7 גרם 5.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.4 מ״ג 3.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 5.4 מ״ג 42.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 188 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
1 נתח סינטהללא שכבת השומן העילי
מרינדה
-
1 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
-
1 ראש שוםכתוש
-
1 כף שורש ג’ינג’רכתוש
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 כפות דבש
תוספת
-
1 חבילה שעועית ירוקה דקה
-
2 שיני שוםכתוש
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח גסלפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מנקים את שכבת השומן (במידה והקצב לא הוריד).
- מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה, מכניסים פנימה את נתח הסינטה ומעסים אותו היטב דואגים שהנתח מכוסה היטב בבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעתיים.
- מוציאים את הנתח מהמקרר, מניחים לו להתייצב לטמפרטורת החדר.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות חום עליון תחתון.
- מחממים היטב מחבת ברזל יצוק וצולים את הנתח מכל צד למשך כ-5 דקות, ולאחר מכן ל-7 דקות בתנור.
- מוציאים, נותנים לבשר לנוח כ-10 דקות.
- מכינים את השעועית: חולטים את השעועית במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים שום כתוש ושמן זית, עם מעט מלח לפי הטעם.
- פורסים את הבשר ומגישים לצד השעועית. בתיאבון וחג שמח.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מנקים את שכבת השומן (במידה והקצב לא הוריד).
- מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה, מכניסים פנימה את נתח הסינטה ומעסים אותו היטב דואגים שהנתח מכוסה היטב בבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעתיים.
- מוציאים את הנתח מהמקרר, מניחים לו להתייצב לטמפרטורת החדר.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות חום עליון תחתון.
- מחממים היטב מחבת ברזל יצוק וצולים את הנתח מכל צד למשך כ-5 דקות, ולאחר מכן ל-7 דקות בתנור.
- מוציאים, נותנים לבשר לנוח כ-10 דקות.
- מכינים את השעועית: חולטים את השעועית במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים שום כתוש ושמן זית, עם מעט מלח לפי הטעם.
- פורסים את הבשר ומגישים לצד השעועית. בתיאבון וחג שמח.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה שוקל הנתח? לאישה משקל מתאימים הכמוית שפורסמו
היי חני, 800-1000 גרם