רקע ראש השנה

סוכריות פילו במילוי אגוזים ופקאנים עם סירופ דבש ולימון

סוכריות למבוגרים! מנה שמתפצחת בפה בכל ביס - סוכריות מבצק פילו במילוי אגוזים ופקאנים עם סירופ מתוק של דבש ולימון
סוכריות למבוגרים! מנה שמתפצחת בפה בכל ביס - סוכריות מבצק פילו במילוי אגוזים ופקאנים עם סירופ מתוק של דבש ולימון
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.7 קק״ל 4077.5 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 408.0 גרם
    שומן 26.2 גרם 262.3 גרם
    נתרן 139.0 מ״ג 1389.8 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 47.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 66.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 209.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 103.9 מ״ג 1039.2 מ״ג
    אבץ 139.1 מ״ג 1390.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.7 קק״ל 4077.5 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 408.0 גרם
    שומן 26.2 גרם 262.3 גרם
    נתרן 139.0 מ״ג 1389.8 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 47.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 66.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 209.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 103.9 מ״ג 1039.2 מ״ג
    אבץ 139.1 מ״ג 1390.6 מ״ג
    סגור

עולים שלב ברמת הקינוחים האישיים! קבלו מתכון נהדר ומיוחד של מאפי סוכריות פילו מתוקות במילוי אגוזי מלך ופקאן עם סירופ מהמם של דבש עם נגיעות לימון.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
רחלי קרוט
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פילו

מילוי

סירופ


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
  2. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים 2-3 דקות נוספות. טועמים ומתקנים את הטעמים.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. פורשים עלה פילו על משטח עבודה, מתיזים עליו מתרסיס השמן ומקפלים לחצי. מניחים 2-3 כפות מתערובת האגוזים בשליש הצמוד לקצה העלה, במרכזו, כדי שיהיה ניתן לגלגל את הקצוות. מגלגלים את הפילו סביב המילוי ומלפפים את הקצוות לצורת סוכריה. ממשיכים עם יתר העלים והמילוי. מסדרים את הסוכריות בתבנית ומתיזים עליהן מתרסיס השמן כדי שלא יתייבשו.
  5. אופים 25-30 דקות להזהבה יפה.
  6. מברישים בנדיבות בסירופ ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות פילו במילוי אגוזים ופקאנים עם סירופ דבש ולימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    ליא

    האם אפשר להחליף במייפל?? כדי שיהיה טבעוני??

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, כן

      Avatar
      מערכת Foody

      כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות