סוכריות פסטה עם עשבי תיבול במילוי גבינות ברוטב שמנת בטטה
מנה שהיא יצירת מופת! סוכריות פסטה נימוחות במלוי גבינות עשירות ונהדרות עם רוטב שמנת בטטה מושלם שעוטף את הכל באהבה!
מנה שהיא יצירת מופת! סוכריות פסטה נימוחות במלוי גבינות עשירות ונהדרות עם רוטב שמנת בטטה מושלם שעוטף את הכל באהבה!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.1 קק״ל 2801.9 קק״לפחמימות 12.6 גרם 251.3 גרםשומן 7.4 גרם 149.0 גרםנתרן 236.0 מ״ג 4720.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 110.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 83.2 גרםכולסטרול 42.5 מ״ג 849.3 מ״גסידן 54.7 מ״ג 1094.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 21.2 מ״ג 423.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 50 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות140
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.1 קק״ל 2801.9 קק״לפחמימות 12.6 גרם 251.3 גרםשומן 7.4 גרם 149.0 גרםנתרן 236.0 מ״ג 4720.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 110.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 83.2 גרםכולסטרול 42.5 מ״ג 849.3 מ״גסידן 54.7 מ״ג 1094.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 21.2 מ״ג 423.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
אם מתחשק לכם מנת פסטה, אבל בא לכם לעשות עוד כמה צעדים קדימה, אנחנו ממליצים לכם בחום על המתכון המעולה הזה של שרית נובק של פסטה ביתית בצורת סוכריות במילוי גבינות וברוטב שמנת בטטה מפנק שתצטרכו רק לחמם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 140 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פסטה
מילוי
-
200 גרם גבינת שמנת
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 כף יין לבן חצי יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 מיכל רוטב שמנת עם בטטה יטבתה 9%
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח, המלח, שמן הזית והביצים לכדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים למנוחה של חצי שעה.
- בינתיים, מכינים את המילוי: מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הפרמזן, המוצרלה, היין הלבן, המלח והפלפל. מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות. מניחים מעל היריעה את העלים הירוקים, מניחים מעל יריעת בצק נוספת, מהדקים ומעבירים שוב במכונת הפסטה.
- מזלפים פס מילוי בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
- מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את הרוטב במחבת רחבה.
- מביאים לרתיחה מים בסיר גדול וממליחים אותם. מבשלים את סוכריות הפסטה, וכשההן צפות מוציאים אותן ישר לתוך המחבת עם הרוטב.
- מפזרים פרמז’ן מלמעלה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח, המלח, שמן הזית והביצים לכדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים למנוחה של חצי שעה.
- בינתיים, מכינים את המילוי: מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הפרמזן, המוצרלה, היין הלבן, המלח והפלפל. מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות. מניחים מעל היריעה את העלים הירוקים, מניחים מעל יריעת בצק נוספת, מהדקים ומעבירים שוב במכונת הפסטה.
- מזלפים פס מילוי בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
- מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את הרוטב במחבת רחבה.
- מביאים לרתיחה מים בסיר גדול וממליחים אותם. מבשלים את סוכריות הפסטה, וכשההן צפות מוציאים אותן ישר לתוך המחבת עם הרוטב.
- מפזרים פרמז’ן מלמעלה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן