סטייק טופו בציפוי שומשום בטעמים
סטייק לא לאוכלי בשר בלבד! סטייק טופו מצופה בשומשום שחור ושומשום בטעם סויה - פריך מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים. מנת חלבון מושלמת להגשה עם אורז
סטייק לא לאוכלי בשר בלבד! סטייק טופו מצופה בשומשום שחור ושומשום בטעם סויה - פריך מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים. מנת חלבון מושלמת להגשה עם אורז
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.7 קק״ל 1407.0 קק״לפחמימות 24.0 גרם 95.8 גרםשומן 18.5 גרם 73.9 גרםנתרן 297.3 מ״ג 1189.2 מ״גחלבון 23.0 גרם 92.0 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 21.2 מ״ג 84.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 86.1 מ״ג 344.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות352
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.7 קק״ל 1407.0 קק״לפחמימות 24.0 גרם 95.8 גרםשומן 18.5 גרם 73.9 גרםנתרן 297.3 מ״ג 1189.2 מ״גחלבון 23.0 גרם 92.0 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 21.2 מ״ג 84.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 86.1 מ״ג 344.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 352 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה טופו קשה
-
1/2 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/4 כוס מיריןמזרח מערב
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 ביצים M
-
1/4 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס שומשום בטעם רוטב סויהמזרח מערב
-
1/2 כוס שומשום שחורמזרח מערב
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ, להגשה
-
להגשה
אופן הכנה
- מערבבים יחד בקערה מירין, סויה, חומץ אורז, צ’ילי אדום, מלח ופלפל.
- פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומשרים בקערה כשעה.
- מוציאים את פרוסות הטופו מהמשרה ומייבשים מעט.
- טורפים ביצה בקערה אחת, שמים קמח בקערה נוספת ומערבבים שומשום סויה ושומשום שחור בעוד קערה.
- טובלים כל פרוסה בקמח, אחרך כך בביצה ולבסוף בתערובת השומשום.
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הטופו כשתי דקות מכל צד.
- מגישים על מצע אורז לבן ובצל ירוק קצוץ מעל.
אופן הכנה
- מערבבים יחד בקערה מירין, סויה, חומץ אורז, צ’ילי אדום, מלח ופלפל.
- פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומשרים בקערה כשעה.
- מוציאים את פרוסות הטופו מהמשרה ומייבשים מעט.
- טורפים ביצה בקערה אחת, שמים קמח בקערה נוספת ומערבבים שומשום סויה ושומשום שחור בעוד קערה.
- טובלים כל פרוסה בקמח, אחרך כך בביצה ולבסוף בתערובת השומשום.
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הטופו כשתי דקות מכל צד.
- מגישים על מצע אורז לבן ובצל ירוק קצוץ מעל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן