סירות סלמון במרינדה משגעת

סירות פילה דג סלמון במרינדה שתגרום לכולם לבקש מנה נוספת! מנה ראשונה או עיקרית חגיגית, מושלמת לערב שבת או לחג
סירות פילה דג סלמון במרינדה שתגרום לכולם לבקש מנה נוספת! מנה ראשונה או עיקרית חגיגית, מושלמת לערב שבת או לחג
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.5 קק״ל 2391.1 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 51.2 גרם
    סוכר 0.5 גרם 3.1 גרם
    שומן 21.1 גרם 126.3 גרם
    נתרן 893.7 מ״ג 5362.5 מ״ג
    חלבון 41.6 גרם 249.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 21.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 139.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.5 קק״ל 2391.1 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 51.2 גרם
    סוכר 0.5 גרם 3.1 גרם
    שומן 21.1 גרם 126.3 גרם
    נתרן 893.7 מ״ג 5362.5 מ״ג
    חלבון 41.6 גרם 249.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 21.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 139.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אביה מלכא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון וירקות

מרינדה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
  2. מבצעים חיתוך במרכז הסלמון מקצה לקצה ומשאירים כסנטימטר מכל קצה (כך שיפתח כמו ספר).
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות ומורידים מאורך האספרגוס לפי הצורך.
  4. מכינים את סירות נייר האפייה: מקפלים את הנייר לאורכו כמו אקורדיון בעובי של שתי אצבעות וקושרים בקצוות כמו סוכריה.
  5. מניחים בתוך נייר האפייה אספרגוס, מפזרים פרוסות פטריות מעל האספרגוס ומניחים את הסלמון מעל.
  6. מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
  7. מברישים את הסלמון בנדיבות במרינדה ומשאירים מעט מהמרינדה להברשה לאחרי האפייה.
  8. מכניסים לתנור ל17 דקות, מוציאים ומברישים מעט במרינדה שנותרה. מפזרים שומשום לבן ושחור ומגישים.
סירות סלמון במרינדה משגעת
סירות סלמון במרינדה משגעת. צילום: אביה מלכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות