-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 398.5 קק״ל 2391.1 קק״לפחמימות 8.5 גרם 51.2 גרםסוכר 0.5 גרם 3.1 גרםשומן 21.1 גרם 126.3 גרםנתרן 893.7 מ״ג 5362.5 מ״גחלבון 41.6 גרם 249.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.6 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 21.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 139.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות399
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 398.5 קק״ל 2391.1 קק״לפחמימות 8.5 גרם 51.2 גרםסוכר 0.5 גרם 3.1 גרםשומן 21.1 גרם 126.3 גרםנתרן 893.7 מ״ג 5362.5 מ״גחלבון 41.6 גרם 249.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.6 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 21.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 139.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 399 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון וירקות
-
6יחידות או 1.2 ק"ג פילה דג סלמון
-
1 חבילה אספרגוס
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחומות
מרינדה
-
1/4 כוס רוטב סויה קלאסי קנור
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימוןמיץ מחצי לימון
-
3 שיני שוםכתוש
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שמן שומשוםלא חובה
הגשה
-
1 חופן שומשום שחור
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
- מבצעים חיתוך במרכז הסלמון מקצה לקצה ומשאירים כסנטימטר מכל קצה (כך שיפתח כמו ספר).
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומורידים מאורך האספרגוס לפי הצורך.
- מכינים את סירות נייר האפייה: מקפלים את הנייר לאורכו כמו אקורדיון בעובי של שתי אצבעות וקושרים בקצוות כמו סוכריה.
- מניחים בתוך נייר האפייה אספרגוס, מפזרים פרוסות פטריות מעל האספרגוס ומניחים את הסלמון מעל.
- מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
- מברישים את הסלמון בנדיבות במרינדה ומשאירים מעט מהמרינדה להברשה לאחרי האפייה.
- מכניסים לתנור ל17 דקות, מוציאים ומברישים מעט במרינדה שנותרה. מפזרים שומשום לבן ושחור ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
- מבצעים חיתוך במרכז הסלמון מקצה לקצה ומשאירים כסנטימטר מכל קצה (כך שיפתח כמו ספר).
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומורידים מאורך האספרגוס לפי הצורך.
- מכינים את סירות נייר האפייה: מקפלים את הנייר לאורכו כמו אקורדיון בעובי של שתי אצבעות וקושרים בקצוות כמו סוכריה.
- מניחים בתוך נייר האפייה אספרגוס, מפזרים פרוסות פטריות מעל האספרגוס ומניחים את הסלמון מעל.
- מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
- מברישים את הסלמון בנדיבות במרינדה ומשאירים מעט מהמרינדה להברשה לאחרי האפייה.
- מכניסים לתנור ל17 דקות, מוציאים ומברישים מעט במרינדה שנותרה. מפזרים שומשום לבן ושחור ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן