יונית צוקרמן משחקת אותה עם סלופי ג׳ו מבצק פילו
יונית צוקרמן מכינה גרסה זריזה וקלת הכנה לסלופי ג׳ו: סלופי ג׳ו מבצק פילו. מלית פיקנטית של בשר טחון עטוף בעלי פילו פריכים וזהובים
יונית צוקרמן מכינה גרסה זריזה וקלת הכנה לסלופי ג׳ו: סלופי ג׳ו מבצק פילו. מלית פיקנטית של בשר טחון עטוף בעלי פילו פריכים וזהובים
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3931.9 קק״ל 3931.9 קק״לפחמימות 266.2 גרם 266.2 גרםשומן 236.8 גרם 236.8 גרםנתרן 9497.8 מ״ג 9497.8 מ״גחלבון 154.1 גרם 154.1 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 83.5 גרם 83.5 גרםכולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״גסידן 218.8 מ״ג 218.8 מ״גברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 2400.2 מ״ג 2400.2 מ״גאבץ 1417.5 מ״ג 1417.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3932
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3931.9 קק״ל 3931.9 קק״לפחמימות 266.2 גרם 266.2 גרםשומן 236.8 גרם 236.8 גרםנתרן 9497.8 מ״ג 9497.8 מ״גחלבון 154.1 גרם 154.1 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 83.5 גרם 83.5 גרםכולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״גסידן 218.8 מ״ג 218.8 מ״גברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 2400.2 מ״ג 2400.2 מ״גאבץ 1417.5 מ״ג 1417.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3932 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 בצל גדול
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/4 כוס רוטב טריאקי
-
1/4 כוס רוטב ברביקיו
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/4 כוס קטשופ
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כף סוכר חום
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 חבילה בצק פילושמרית
אופן הכנה
- קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות.
- על הלהבה הגדולה ביותר מחממים את המחבת עד שהיא חמה.
- מוסיפים שמן ואת קוביות הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- מוסיפים שום כתוש ובשר טחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו לחום.
- מתבלים במלח, פלפל, טריאקי, צ’ילי וקטשופ ומערבבים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- פותחים כל עלה ומקפלים אותו ל-2 משולשים, מכווצים.
- מניחים מעל מלית, סוגרים ומעבירים לתבנית שקעים.
- אופים עד להזהבה.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות.
- על הלהבה הגדולה ביותר מחממים את המחבת עד שהיא חמה.
- מוסיפים שמן ואת קוביות הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- מוסיפים שום כתוש ובשר טחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו לחום.
- מתבלים במלח, פלפל, טריאקי, צ’ילי וקטשופ ומערבבים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- פותחים כל עלה ומקפלים אותו ל-2 משולשים, מכווצים.
- מניחים מעל מלית, סוגרים ומעבירים לתבנית שקעים.
- אופים עד להזהבה.
בשיתוף עם שמרית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
וואוווו!!! אין לי מילה אחרת לתאר את זה! כל כך טעים!!!
איזה כיף! תודה רבה (:
טעים מאוד!!!
איזה כיף! תודה רבה (:
כל כך טעים ופשוט להכנה!