-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.2 קק״ל 2724.7 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.8 גרםשומן 75.5 גרם 302.2 גרםנתרן 243.8 מ״ג 975.3 מ״גחלבון 18.6 גרם 74.4 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 43.9 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 78.9 מ״ג 315.8 מ״גברזל 5.2 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 807.4 מ״ג 3229.5 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.1 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות681
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.2 קק״ל 2724.7 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.8 גרםשומן 75.5 גרם 302.2 גרםנתרן 243.8 מ״ג 975.3 מ״גחלבון 18.6 גרם 74.4 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 43.9 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 78.9 מ״ג 315.8 מ״גברזל 5.2 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 807.4 מ״ג 3229.5 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 681 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 זוקיני ירוק גדוליםחתוכים לג'וליאנים או לקוביות קטנות
-
2 מלפפונים גדוליםחתוכים לג'וליאנים או לקוביות קטנות
-
1/2 אבוקדו גדולבשל וחתוך לקוביות קטנות או רצועות
-
1/2 חבילה אטריות שעועיתמזרח מערבמבושלות במי מלח לפי הוראות היצרן
טופו
-
1 חבילה טופוחתוך לאצבעות של 1.5 ס"מ
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
-
1 ביצה Lלא חובה (לגרסה טבעונית)
-
100 גרם שומשוםמזרח מערבאו שומשום מלא
-
100 גרם שומשום שחורמזרח מערב
רוטב
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
2 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 כפית סירופ מייפלטבעי
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
-
1 שן שוםכתושה
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רכתוש, לפי הטעם
-
קורט מלח גס
-
קורט שבבי צ’ילי יבש
עיטור והגשה
-
חופן בצל ירוקקצוץ
-
חופן כוסברהקצוצה
-
חופן אגוזי קשיו טבעייםאפשר בוטנים או כל אגוז אחר שאוהבים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 בתוכנית טורבו.
- מערבבים היטב את חומרי ההשריה לטופו ומשרים את אצבעות הטופו שחתכנו במרינדה למשך 30 דקות.
- מערבבים את 2 סוגי השומשום (ניתן להשתמש רק בסוג אחד) ומצפים כל אצבע היטב.
- מסדרים את אצבעות הטופו המצופות על מגש עם נייר אפייה ואופים במשך 30 דקות.
- מבשלים את אטריות השעועית במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
- חותכים את הזוקיני, המלפפון והאבוקדו לג’וליאנים או קוביות (איך שאוהבים).
- כשכל החומרים מוכנים מערבבים את חומרי הרוטב למעט המלח והצ’ילי.
- מערבבים את האטריות עם הזוקיני והמלפפונים, יוצקים מהרוטב ומערבבים.
- מוסיפים את רצועות האבוקדו, המלח הגס, הצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
- מסדרים את רצועות הטופו מעל ומעטרים בבצל הירוק, הכוסברה והקשיו.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 בתוכנית טורבו.
- מערבבים היטב את חומרי ההשריה לטופו ומשרים את אצבעות הטופו שחתכנו במרינדה למשך 30 דקות.
- מערבבים את 2 סוגי השומשום (ניתן להשתמש רק בסוג אחד) ומצפים כל אצבע היטב.
- מסדרים את אצבעות הטופו המצופות על מגש עם נייר אפייה ואופים במשך 30 דקות.
- מבשלים את אטריות השעועית במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
- חותכים את הזוקיני, המלפפון והאבוקדו לג’וליאנים או קוביות (איך שאוהבים).
- כשכל החומרים מוכנים מערבבים את חומרי הרוטב למעט המלח והצ’ילי.
- מערבבים את האטריות עם הזוקיני והמלפפונים, יוצקים מהרוטב ומערבבים.
- מוסיפים את רצועות האבוקדו, המלח הגס, הצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
- מסדרים את רצועות הטופו מעל ומעטרים בבצל הירוק, הכוסברה והקשיו.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם המתכון מכיל גלוטן?
כן, אך כאן תוכל למצוא מבחר מתכונים ללא גלוטן: https://foody.co.il/category/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%98%d7%9f/
האם אפשר ללמוד מכם רוטב תיאלנדי עם רוטב דגים ואת האיזונים בניהם .תצוגה מראש
היי ציפי, לא הבנו את שאלתך.