קצת אחרת – סלט ארוגולה, תפוח, אפרסמון, פטה וגרגרי קצח
סלט עשיר ורענן שמתאים לכל שעה ביום. עלי חסה וארוגולה פריכים עם תפוח, אפרסמון וגרעיני רימון מתקתקים, גבינת פטה ורוטב חרדל ודבש מהיר שמקפיץ את הסלט למעלה
סלט עשיר ורענן שמתאים לכל שעה ביום. עלי חסה וארוגולה פריכים עם תפוח, אפרסמון וגרעיני רימון מתקתקים, גבינת פטה ורוטב חרדל ודבש מהיר שמקפיץ את הסלט למעלה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.5 קק״ל 663.5 קק״לפחמימות 68.1 גרם 68.1 גרםשומן 42.5 גרם 42.5 גרםנתרן 1784.7 מ״ג 1784.7 מ״גחלבון 6.3 גרם 6.3 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 190.8 מ״ג 190.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 693.6 מ״ג 693.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות664
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.5 קק״ל 663.5 קק״לפחמימות 68.1 גרם 68.1 גרםשומן 42.5 גרם 42.5 גרםנתרן 1784.7 מ״ג 1784.7 מ״גחלבון 6.3 גרם 6.3 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 190.8 מ״ג 190.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 693.6 מ״ג 693.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 664 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/2 חבילה ארוגולהעלים שטופים
-
1/2 חבילה חסה אייסברגלא חובה
-
1 אפרסמון בינוניאם זו לא העונה של האפרסמון אפשר להחליף אותו בנקטרינה או אפרסק לבן
-
1 תפוח עץ פינק ליידי בינוני
-
3/4 כוס גבינת פטה 5%מפורקת לחתיכות גסות
-
1/4 כוס גרגירי רימון
-
1 כף קצח
רוטב
-
1/2 לימון גדולמיץ בלבד
-
1 כף חומץ בן יין לבן
-
2 כפות דבש
-
1 כף חרדל דיז’וןחלק
-
4 כפות שמן זית
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: שוטפים היטב את הארוגולה והחסה, מייבשים ומעבירים לקערה.
- חותכים לשמיניות את האפרסמון והתפוח ופורסים לפרסות דקות. מוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הגבינה, גרעיני הרימון והקצח.
- מכינים את הרוטב: מוזגים לצנצנת את מיץ הלימון, החומץ, הדבש, החרדל, שמן הזית, השום והמלח. סוגרים את הצנצנת במכסה ומשקשקים היטב לרוטב אחיד.
- לפני ההגשה מוזגים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: שוטפים היטב את הארוגולה והחסה, מייבשים ומעבירים לקערה.
- חותכים לשמיניות את האפרסמון והתפוח ופורסים לפרסות דקות. מוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הגבינה, גרעיני הרימון והקצח.
- מכינים את הרוטב: מוזגים לצנצנת את מיץ הלימון, החומץ, הדבש, החרדל, שמן הזית, השום והמלח. סוגרים את הצנצנת במכסה ומשקשקים היטב לרוטב אחיד.
- לפני ההגשה מוזגים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן