-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.6 קק״ל 1146.4 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.6 גרםשומן 18.4 גרם 73.8 גרםנתרן 340.3 מ״ג 1361.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 12.1 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.2 מ״ג 336.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 737.2 מ״ג 2948.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות287
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.6 קק״ל 1146.4 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.6 גרםשומן 18.4 גרם 73.8 גרםנתרן 340.3 מ״ג 1361.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 12.1 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.2 מ״ג 336.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 737.2 מ״ג 2948.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 287 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את הגזרים ומבשלים במים עד שהם רכים, אבל לא נמעכים (אל דנטה).
- מסננים את הגזרים ומצננים. חותכים את הגזרים לטבעות בעובי 1 ס”מ.
- מטגנים את שיני השום ב-3 כפות שמן זית.
- קוצצים את הכוסברה ומניחים בקערה ביחד עם מיץ הלימון, הכמון, יתרת שמן הזית, הסילאן, המלח והפלפל.
- מוסיפים את הגזר ואת שיני השום המטוגנות ומערבבים.
- שומרים בכלי אטום בקירור עד להגשה.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את הגזרים ומבשלים במים עד שהם רכים, אבל לא נמעכים (אל דנטה).
- מסננים את הגזרים ומצננים. חותכים את הגזרים לטבעות בעובי 1 ס”מ.
- מטגנים את שיני השום ב-3 כפות שמן זית.
- קוצצים את הכוסברה ומניחים בקערה ביחד עם מיץ הלימון, הכמון, יתרת שמן הזית, הסילאן, המלח והפלפל.
- מוסיפים את הגזר ואת שיני השום המטוגנות ומערבבים.
- שומרים בכלי אטום בקירור עד להגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן