סלט וולדורף עם סלרי, תפוחי עץ ואגוזים
איילת הירשמן מכינה סלט וולדורף קלאסי, המשלב תפוחים, סלרי ואגוזי פקאן. מקשטים בגרגירי רימון ונהנים ממנת פתיחה חגיגית לראש השנה ובכלל
איילת הירשמן מכינה סלט וולדורף קלאסי, המשלב תפוחים, סלרי ואגוזי פקאן. מקשטים בגרגירי רימון ונהנים ממנת פתיחה חגיגית לראש השנה ובכלל
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 782.0 קק״ל 3128.2 קק״לפחמימות 71.9 גרם 287.5 גרםשומן 37.7 גרם 150.9 גרםנתרן 438.9 מ״ג 1755.6 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 37.3 גרם 149.1 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 762.9 מ״ג 3051.8 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 5399.9 מ״ג 21599.4 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות782
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 782.0 קק״ל 3128.2 קק״לפחמימות 71.9 גרם 287.5 גרםשומן 37.7 גרם 150.9 גרםנתרן 438.9 מ״ג 1755.6 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 37.3 גרם 149.1 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 762.9 מ״ג 3051.8 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 5399.9 מ״ג 21599.4 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 782 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כף דבש
-
2 כפיות חומץ בן יין אדום
-
1 1/2 כפות שמן זית
-
1 כף מיונז
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
סלט
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 1/2 כוסות אגוזי פקאן
-
4 גבעולי סלרי
-
2 רימונים בינוניים
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים בקערה את החרדל, הדבש והחומץ וטורפים במזלג או במטרפה ידנית לקבלת מרקם אחיד. מטפטפים פנימה את שמן הזית והמיונז, וטורפים לרוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- חוצים את התפוחים ופרוסים לפרוסות דקות.
- קוצצים דק את הסלרי.
- מפרקים את הרימונים לגרגירים.
- קולים את אגוזי הפקאן על מחבת יבשה.
- מניחים בקערת הגשה את התפוחים, ויוצקים עליהם את מיץ הלימון כדי שלא ישחירו. מוסיפים את הסלרי, אגוזי הפקאן ואת גרגירי הרימון, יוצקים את הרוטב, מערבבים, מקשטים בגרגירי רימון ובעלי סלרי נוספים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים בקערה את החרדל, הדבש והחומץ וטורפים במזלג או במטרפה ידנית לקבלת מרקם אחיד. מטפטפים פנימה את שמן הזית והמיונז, וטורפים לרוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- חוצים את התפוחים ופרוסים לפרוסות דקות.
- קוצצים דק את הסלרי.
- מפרקים את הרימונים לגרגירים.
- קולים את אגוזי הפקאן על מחבת יבשה.
- מניחים בקערת הגשה את התפוחים, ויוצקים עליהם את מיץ הלימון כדי שלא ישחירו. מוסיפים את הסלרי, אגוזי הפקאן ואת גרגירי הרימון, יוצקים את הרוטב, מערבבים, מקשטים בגרגירי רימון ובעלי סלרי נוספים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן