סלט ירוק עם אטריות קדאיף
מורן שטרום מכינה סלט ירוק עם אטריות קדאיף. סלט של קוביות זוקיני ואבוקדו בתוספת פריכה וטעימה של אטריות קדאיף. סלט טעים, מיוחד ולא שגרתי
מורן שטרום מכינה סלט ירוק עם אטריות קדאיף. סלט של קוביות זוקיני ואבוקדו בתוספת פריכה וטעימה של אטריות קדאיף. סלט טעים, מיוחד ולא שגרתי
- מורן שטרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.7 קק״ל 637.5 קק״לפחמימות 5.5 גרם 11.0 גרםשומן 31.5 גרם 63.0 גרםנתרן 804.2 מ״ג 1608.5 מ״גחלבון 3.0 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 14.4 גרם 28.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.8 מ״ג 83.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 675.6 מ״ג 1351.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות319
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.7 קק״ל 637.5 קק״לפחמימות 5.5 גרם 11.0 גרםשומן 31.5 גרם 63.0 גרםנתרן 804.2 מ״ג 1608.5 מ״גחלבון 3.0 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 14.4 גרם 28.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.8 מ״ג 83.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 675.6 מ״ג 1351.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״גסגור
איזה כיף זה סלט קראנצ׳י כזה?
מלוח מעט עם קוביות רכות ומפנקות של טעמים אהובים כמו קישוא ואבוקדו.
עכשיו, פנקו את האדם האהוב עליכם בקערונת כזאת, שבו וצפו לחיוך של אושר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 319 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קדאיף
-
2 כוסות שערות קדאיף
-
2 כפות שמן קוקוסמומס
-
1 כפית פלפל אנגלי טחון
-
1/2 כפית מלח דק
סלט ירוק
-
1 זוקיני ירוק בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1 אבוקדו בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/2 כפית סומאק
-
1/2 כפית מלח ים אטלנטימלח ורוד הימאליה
-
1 כפית שמן זית
אופן הכנה
- קדאיף: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את מרכיבי הקדאיף בתבנית, יוצרים שכבה דקה ומעבירים לתנור לכמה דקות עד השחמה.
- מוציאים ומצננים.
- סלט ירוקים: מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את קוביות הזוקיני עם התבלינים.
- מוציאים מהמחבת ומערבבים בקערה עם קוביות האבוקדו.
- מרכיבים: בקערה שקופה יוצרים שכבות.
- מתחילים בשכבת קדאיף ועליה את שכבת הירוקים, אפשר לקשט בנענע קצוצה.
אופן הכנה
- קדאיף: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את מרכיבי הקדאיף בתבנית, יוצרים שכבה דקה ומעבירים לתנור לכמה דקות עד השחמה.
- מוציאים ומצננים.
- סלט ירוקים: מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את קוביות הזוקיני עם התבלינים.
- מוציאים מהמחבת ומערבבים בקערה עם קוביות האבוקדו.
- מרכיבים: בקערה שקופה יוצרים שכבות.
- מתחילים בשכבת קדאיף ועליה את שכבת הירוקים, אפשר לקשט בנענע קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן