-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 302.3 קק״ל 907.0 קק״לפחמימות 14.2 גרם 42.6 גרםשומן 21.6 גרם 64.8 גרםנתרן 747.0 מ״ג 2241.1 מ״גחלבון 19.6 גרם 58.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרםשומן רווי 5.2 גרם 15.7 גרםכולסטרול 296.8 מ״ג 890.3 מ״גסידן 114.5 מ״ג 343.6 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 511.6 מ״ג 1534.8 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות302
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 302.3 קק״ל 907.0 קק״לפחמימות 14.2 גרם 42.6 גרםשומן 21.6 גרם 64.8 גרםנתרן 747.0 מ״ג 2241.1 מ״גחלבון 19.6 גרם 58.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרםשומן רווי 5.2 גרם 15.7 גרםכולסטרול 296.8 מ״ג 890.3 מ״גסידן 114.5 מ״ג 343.6 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 511.6 מ״ג 1534.8 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 302 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/2 ראש חסה אייסברג
-
1/2 חבילה עלי בייבי
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
1 בצל סגול בינוני
-
100 גרם פילה דג סלמון
-
3 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית חומץ בלסמי
-
1 כפית דבש
אופן הכנה
- מבשלים את הביצים בסיר עם מים כ-10 דקות לדרגה ביצה קשה.
- חותכים את העגבניות לחצאים. קולפים את הבצל וחותכים לטבעות.
- חותכים את הסלמון לקוביות גדולות. חותכים את הביצים לרבעים.
- מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים בתרסיס שמן ומקפיצים את הסלמון במשך כמה דקות, עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים.
- מעבירים לקערה גדולה את כל רכיבי הסלט, למעט הביצה, מתבלים ומערבבים היטב.
- מערבבים היטב בקערית את רכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מקשטים ברבעי הביצה הקשה ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הביצים בסיר עם מים כ-10 דקות לדרגה ביצה קשה.
- חותכים את העגבניות לחצאים. קולפים את הבצל וחותכים לטבעות.
- חותכים את הסלמון לקוביות גדולות. חותכים את הביצים לרבעים.
- מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים בתרסיס שמן ומקפיצים את הסלמון במשך כמה דקות, עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים.
- מעבירים לקערה גדולה את כל רכיבי הסלט, למעט הביצה, מתבלים ומערבבים היטב.
- מערבבים היטב בקערית את רכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מקשטים ברבעי הביצה הקשה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מתאים לי לקחת מחר לעבודה לצהריים
ממש ממש טעים!!! מתכון קל בריא ומשביע
תודה! איזה כיף(: