סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות

כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.6 קק״ל 2286.3 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.6 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.7 גרם
    נתרן 235.6 מ״ג 942.3 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    סידן 206.1 מ״ג 824.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 1126.4 מ״ג 4505.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.6 קק״ל 2286.3 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.6 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.7 גרם
    נתרן 235.6 מ״ג 942.3 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    סידן 206.1 מ״ג 824.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 1126.4 מ״ג 4505.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בעזרת מעבד מזון קוצצים דק את הכרוב.
  2. חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
  3. שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
  4. טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אורה חיון

    בסלא אפשר להחליף את החומץ בלימון

קטגוריות

אביזרים

תגיות