סנו רקע

סלט עדשים שחורות בתוספת סלק צלוי ובטטה

סלט העדשים הזה יסגור לכם פינה לארוחת צהריים זריזה, צבעונית והכי טעימה שיש! ירק טרי, ירקות צלויים וגבינה, סלט שהוא פינוק
סלט העדשים הזה יסגור לכם פינה לארוחת צהריים זריזה, צבעונית והכי טעימה שיש! ירק טרי, ירקות צלויים וגבינה, סלט שהוא פינוק
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 212.0 קק״ל 1271.8 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 194.1 גרם
    שומן 4.4 גרם 26.2 גרם
    נתרן 268.3 מ״ג 1609.7 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 138.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 205.5 מ״ג 1233.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 212.0 קק״ל 1271.8 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 194.1 גרם
    שומן 4.4 גרם 26.2 גרם
    נתרן 268.3 מ״ג 1609.7 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 138.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 205.5 מ״ג 1233.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

עדשים הם קטניה עשירה בחלבון, מה שהופך את הסלט הזה לבוסט של בריאות וטעם! אפשר להכין עם כל ירק צלוי וכל גבינה שאוהבים ולקבל סלט צבעוני, משמח, משביע וטעים ברמות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
ניצן סוסיד
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ונייר אפייה טבעי סנו סושי ואופים כשעה, עד שהסלקים מתרככים.
  3. חותכים לקוביות את הסלקים לאחר שהתקררו מחוץ לתנור, מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות.
  4. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה טבעי ואופים 15 דקות.
  5. מערבבים יחד בקערה את כל רכיבי הרוטב.
  6. מניחים בקערה גדולה את העדשים המבושלות, קוביות הסלק והבטטה, פטרוזיליה קצוצה ומוזגים מעל את הרוטב.
  7. מערבבים הכל יחד, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את קוביות הפטה.

    סלט עדשים. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
    סלט עדשים. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן


tip

טיפ סנו סושי

לקבלת סלקים מושלמים ורכים עם ניחוח צלוי, עטפו אותם בנייר אפייה ומעליו נייר כסף - תסמכו עלינו, זה עובד מעולה!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עדשים שחורות בתוספת סלק צלוי ובטטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות