-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.1 קק״ל 822.2 קק״לפחמימות 32.5 גרם 97.5 גרםשומן 14.2 גרם 42.5 גרםנתרן 908.4 מ״ג 2725.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.7 גרםשומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרםכולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״גסידן 95.9 מ״ג 287.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 737.7 מ״ג 2213.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות274
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.1 קק״ל 822.2 קק״לפחמימות 32.5 גרם 97.5 גרםשומן 14.2 גרם 42.5 גרםנתרן 908.4 מ״ג 2725.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.7 גרםשומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרםכולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״גסידן 95.9 מ״ג 287.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 737.7 מ״ג 2213.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
400 גרם תפוחי אדמה קטנים
-
200 גרם שעועית ירוקה דקה
-
2 קופסאות שימורים סלמון מעושן
-
1 חופן ארוגולה
רוטב
-
2 שיני שום
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף מיונז
-
4 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 צרור עירית
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם מלח, עד שהם מתרככים.
- 3 דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה ומבשלים כ-3 דקות. מסננים.
- בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
- מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את שן השום.
- מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים.
- קוצצים את העירית ומקשטים בה את הסלט.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם מלח, עד שהם מתרככים.
- 3 דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה ומבשלים כ-3 דקות. מסננים.
- בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
- מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את שן השום.
- מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים.
- קוצצים את העירית ומקשטים בה את הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
מנה טעימה הכנתי
איזה כיף! כל הכבוד!
המתכון כאן בכלל לא תואם את מה שהופיע בתכנית, שם שמו שמיר, טגנו את הסלמון במחבת עם רוטב מסוים… למה לא נצמדים למה שהיה בתכנית?
היי דנה! האם את בטוחה כי מדובר באותה עונה? לפעמיים אהרוני היו שתי עונות, מתכון זה הוא מהעונה ה-1. בעונה ה-2 היו מספר מתכונים של תפוחי אדמה וסלמון, ממליצה לבדוק גם אותם – אולי שם נמצא זה שאת מחפשת 🙂