סלמון בזיגוג סילאן וחרדל

איך מכינים ארוחת צהריים או ערב ברבע שעה? פשוט נכנסים למתכון של סלמון בזיגוג סילאן וחרדל ונהנים ממנה בריאה ומזינה
איך מכינים ארוחת צהריים או ערב ברבע שעה? פשוט נכנסים למתכון של סלמון בזיגוג סילאן וחרדל ונהנים ממנה בריאה ומזינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1076
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1075.9 קק״ל 2151.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 49.8 גרם
    שומן 47.1 גרם 94.2 גרם
    נתרן 2152.2 מ״ג 4304.4 מ״ג
    חלבון 142.4 גרם 284.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 232.1 מ״ג 464.1 מ״ג
    סידן 68.6 מ״ג 137.2 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 2053.5 מ״ג 4107.1 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1076
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1075.9 קק״ל 2151.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 49.8 גרם
    שומן 47.1 גרם 94.2 גרם
    נתרן 2152.2 מ״ג 4304.4 מ״ג
    חלבון 142.4 גרם 284.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 232.1 מ״ג 464.1 מ״ג
    סידן 68.6 מ״ג 137.2 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 2053.5 מ״ג 4107.1 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק, אפשר להשתמש במספריים לקיצוץ כאלה.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
  3. מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
  4. משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל ומטגנים משני בצדדים במשך כ-3 דקות או עד להזהבה.
  5. מפזרים את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בזיגוג סילאן וחרדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות