-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.8 קק״ל 2717.4 קק״לפחמימות 110.8 גרם 332.4 גרםשומן 34.9 גרם 104.8 גרםנתרן 2020.2 מ״ג 6060.7 מ״גחלבון 38.3 גרם 114.8 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 27.3 גרםשומן רווי 7.7 גרם 23.1 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 227.5 מ״גסידן 155.1 מ״ג 465.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 23.7 מ״גאשלגן 1496.6 מ״ג 4489.7 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 19.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות906
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.8 קק״ל 2717.4 קק״לפחמימות 110.8 גרם 332.4 גרםשומן 34.9 גרם 104.8 גרםנתרן 2020.2 מ״ג 6060.7 מ״גחלבון 38.3 גרם 114.8 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 27.3 גרםשומן רווי 7.7 גרם 23.1 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 227.5 מ״גסידן 155.1 מ״ג 465.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 23.7 מ״גאשלגן 1496.6 מ״ג 4489.7 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 19.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 906 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי בשר
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה דק (עלים בלבד)
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
2 כפות פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית בהרטאו ראס על חנות
רוטב
-
2 בצלים בינונייםחתוכים לחצי ופרוסים לפרוסות דקות
-
6 שיני שוםקלוף
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כוס עגבניות מרוסקות
-
4 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות אבקת מרק עוף
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף סוכר לבן
-
2 כפות אורגנו טריקצוץ
-
1 כוס מים רותחים
ספגטי
-
1 חבילה פסטה ספגטימבושלת על פי הוראות היצרן
אופן הכנה
- מחממים תנור למצב מיקרוגל ב-200 מעלות. למי שאין תנור סימנס, מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- מערבבים היטב את המרכיבים של כדורי הבשר, לשים יחד ומכדררים לכדורים קטנים.
- מניחים בתבנית את הבצל, השום והאורגנו, מסדרים את כדורי הבשר, מזלפים מעל שמן זית ואופים 10 דקות.
- מערבבים היטב בקערה את שאר מרכיבי הרוטב לקבלת רוטב חלק.
- מסדרים את הספגטי בתבנית, מוזגים מעל את הרוטב ומכניסים שוב לתנור ל-20 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים הכל יחד. מגישים מיד עם מעט פטרוזיליה ואורגנו מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור למצב מיקרוגל ב-200 מעלות. למי שאין תנור סימנס, מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- מערבבים היטב את המרכיבים של כדורי הבשר, לשים יחד ומכדררים לכדורים קטנים.
- מניחים בתבנית את הבצל, השום והאורגנו, מסדרים את כדורי הבשר, מזלפים מעל שמן זית ואופים 10 דקות.
- מערבבים היטב בקערה את שאר מרכיבי הרוטב לקבלת רוטב חלק.
- מסדרים את הספגטי בתבנית, מוזגים מעל את הרוטב ומכניסים שוב לתנור ל-20 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים הכל יחד. מגישים מיד עם מעט פטרוזיליה ואורגנו מעל.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן