ספרינג רולס צבעוניים – דפי אורז במילוי ירקות

ספרינג רולס צבעוניים מהממים וטעימים בטירוף מדפי אורז עם מלא ירקות, נבטים ואטריות אורז שמגישים לצד רטבים אסייתים של סויה וצ'ילי
ספרינג רולס צבעוניים מהממים וטעימים בטירוף מדפי אורז עם מלא ירקות, נבטים ואטריות אורז שמגישים לצד רטבים אסייתים של סויה וצ'ילי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    844
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 843.5 קק״ל 4217.7 קק״ל
    פחמימות 725.5 גרם 3627.5 גרם
    שומן 693.1 גרם 3465.3 גרם
    נתרן 738.2 מ״ג 3691.1 מ״ג
    חלבון 696.5 גרם 3482.6 גרם
    סיבים תזונתיים 696.3 גרם 3481.7 גרם
    שומן רווי 692.9 גרם 3464.4 גרם
    כולסטרול 692.9 מ״ג 3464.4 מ״ג
    סידן 765.5 מ״ג 3827.6 מ״ג
    ברזל 694.1 מ״ג 3470.5 מ״ג
    אשלגן 1154.5 מ״ג 5772.7 מ״ג
    אבץ 692.9 מ״ג 3464.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    844
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 843.5 קק״ל 4217.7 קק״ל
    פחמימות 725.5 גרם 3627.5 גרם
    שומן 693.1 גרם 3465.3 גרם
    נתרן 738.2 מ״ג 3691.1 מ״ג
    חלבון 696.5 גרם 3482.6 גרם
    סיבים תזונתיים 696.3 גרם 3481.7 גרם
    שומן רווי 692.9 גרם 3464.4 גרם
    כולסטרול 692.9 מ״ג 3464.4 מ״ג
    סידן 765.5 מ״ג 3827.6 מ״ג
    ברזל 694.1 מ״ג 3470.5 מ״ג
    אשלגן 1154.5 מ״ג 5772.7 מ״ג
    אבץ 692.9 מ״ג 3464.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
  2. מסדרים את הירקות בכלים נפרדים- ככה נוח יותר לעבוד ושכבות המילוי יוצאות יפות יותר.
  3. ממלאים קערה גדולה במים ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות. הוא עדיין לא יהיה רך לגמרי וזה בסדר. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.

    מניחים דף אורז במים
    טובלים דף אורז במים. צילום: נמרוד סונדרס

  4. שמים במרכז הדף את התוספות. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
  5. מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות.

    מניחים את הירקות באמצע הדף
    שמים במרכז הדף את התוספות ומרימים מעליהן את החלק התחתון של הדף. צילום: נמרוד סונדרס

  6. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
  7. שמים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. דפי האורז מאוד אלסטיים ולא נקרעים בקלות.

    מגלגלים וסוגרים
    סוגרים בצורת מעטפה ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. צילום: נמרוד סונדרס

  8. מגלגלים את הרול בצורה הדוקה ככל הניתן, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ומניחים על הקרש.

    מניחים בצד
    מגלגלים את הרול בצורה הדוקה ומניחים על הקרש. צילום: נמרוד סונדרס

  9. ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
  10. מומלץ לא להצמיד את הרולים המוכנים אחד לשני יותר מדי, כי הם עלולים להידבק.
  11. חותכים את הרולים בעזרת סכין חדה באמצע, בצורה אלכסונית ומגישים ביחד עם הרטבים.

    מנה ללא המוצר
    ספרינג רולס מהממים ביופיים שטובלים ברטבים אסייתים. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספרינג רולס צבעוניים – דפי אורז במילוי ירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות