עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות
ללידר שקד יש את הקינוח המושלם לחגיגת שבועות, כזה שיגרום לכל האורחים לבקש את המתכון - עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות
ללידר שקד יש את הקינוח המושלם לחגיגת שבועות, כזה שיגרום לכל האורחים לבקש את המתכון - עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.1 קק״ל 1737.1 קק״לפחמימות 23.8 גרם 190.5 גרםשומן 12.6 גרם 100.9 גרםנתרן 99.0 מ״ג 792.1 מ״גחלבון 2.4 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרםשומן רווי 7.7 גרם 61.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 258.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 102.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 82.7 מ״ג 661.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.1 קק״ל 1737.1 קק״לפחמימות 23.8 גרם 190.5 גרםשומן 12.6 גרם 100.9 גרםנתרן 99.0 מ״ג 792.1 מ״גחלבון 2.4 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרםשומן רווי 7.7 גרם 61.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 258.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 102.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 82.7 מ״ג 661.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם מסקרפונה
-
1 מיכל קרם מסקרפונה להקצפה
אופן הכנה
- מכינים את הקראמבל: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- שופכים את החמאה על שאר מצרכי הקראמבל, מערבבים ומשטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים. מפוררים לפירורים גדולים בעזרת סכין.
- מכינים קרם מסקרפונה: במיקסר עם בלון מקציפים את המסקרפונה לקצף יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- מכינים רוטב תותים: חותכים את התותים לרבעים.
- שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומחממים עד שהסוכר נמס, כ-2-3 דקות. טוחנים את התערובת בבלנדר, מסננים ומצננים.
- מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה שמים 2 כפות קראמבל.
- מזלפים קרם מסקרפונה עד גובה 3/4 כוס.
- מעל קרם המסקרפונה מוזגים מעט רוטב תותים.
המתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: לידר שקד
צילום: נטע ליבנה
אופן הכנה
- מכינים את הקראמבל: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- שופכים את החמאה על שאר מצרכי הקראמבל, מערבבים ומשטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים. מפוררים לפירורים גדולים בעזרת סכין.
- מכינים קרם מסקרפונה: במיקסר עם בלון מקציפים את המסקרפונה לקצף יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- מכינים רוטב תותים: חותכים את התותים לרבעים.
- שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומחממים עד שהסוכר נמס, כ-2-3 דקות. טוחנים את התערובת בבלנדר, מסננים ומצננים.
- מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה שמים 2 כפות קראמבל.
- מזלפים קרם מסקרפונה עד גובה 3/4 כוס.
- מעל קרם המסקרפונה מוזגים מעט רוטב תותים.
המתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: לידר שקד
צילום: נטע ליבנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם אפשר להכין את המתכון כעוגה ולא כקינוח כוסות, ואם כן ,מה צריך לשנות?
אפשרי להכין כעוגה, לא מומלץ, שכן השכבות יכולות להתערבב בעת ההגשה ואז הטעם המעניין והמפתיע שיש בכל שכבה מאבד מהאפקט שלו 🙂 אם הכנת בסוף כעוגה, עדכני איך יצא!