-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6448.5 קק״ל 6448.5 קק״לפחמימות 802.9 גרם 802.9 גרםשומן 250.7 גרם 250.7 גרםנתרן 1762.9 מ״ג 1762.9 מ״גחלבון 83.2 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרםשומן רווי 24.2 גרם 24.2 גרםכולסטרול 1266.0 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״גברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 768.0 מ״ג 768.0 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות6449
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6448.5 קק״ל 6448.5 קק״לפחמימות 802.9 גרם 802.9 גרםשומן 250.7 גרם 250.7 גרםנתרן 1762.9 מ״ג 1762.9 מ״גחלבון 83.2 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרםשומן רווי 24.2 גרם 24.2 גרםכולסטרול 1266.0 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״גברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 768.0 מ״ג 768.0 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״גסגור
הישר מהתנור הלוהט של דניאל עמית – עוגת דבש מטריפה ומושחתת שלא מסתפקת במתיקות של עצמה, אלא מתכסה גם בזיגוג סוכר ווניל ובשקדים מסוכרים שמוסיפים מרקם קראנצ’י חמוד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 6449 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כף גדושה קינמון טחון
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 כוס דבש
-
1 כוס שמן קנולה
-
5 ביצים M
-
1 כוס תה רגילשחור, מוכן
-
1 יחידה נייר אפייה עגול
זיגוג
-
200 גרם אבקת סוכר
-
4 כפות מים קרים
-
1 כפית תמצית וניל
קישוט
-
1/2 כוס שקדים מסוכרים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית עגולה עם נייר אפייה לתבנית עגולה.
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, המלח, הסוכר ואבקת האפייה לתערובת אחידה. יוצרים גומה ומוסיפים את הדבש, השמן והביצים. מערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מוסיפים את התה ומערבבים שוב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה.
- מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר, המים ותמצית הווניל לתערובת במרקם סמיך.
- יוצקים את הזיגוג על העוגה, מפזרים את השקדים המסוכרים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית עגולה עם נייר אפייה לתבנית עגולה.
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, המלח, הסוכר ואבקת האפייה לתערובת אחידה. יוצרים גומה ומוסיפים את הדבש, השמן והביצים. מערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מוסיפים את התה ומערבבים שוב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה.
- מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר, המים ותמצית הווניל לתערובת במרקם סמיך.
- יוצקים את הזיגוג על העוגה, מפזרים את השקדים המסוכרים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם אפשר ב2 תבניות אינגלישקייק קרטון? אותם יחסים ?
הכמות מספיקה ל-3 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות
יש לי ביצים במידה L, כמה צריך במקום ה M
4 ביצים
על טורבו או רגיל?
רגיל, חום עליון תחתון