עוגת טחינה ושומשום של קרין גורן
קרין גורן אופה עוגת טחינה ושומשום טעימה, רכה-רכה, נימוחה ונמסה בפה. היא פשוטה להכנה, והטחינה הגולמית מעניקה לה טעם וריח שישגעו כל מי שאוהב חלבה
קרין גורן אופה עוגת טחינה ושומשום טעימה, רכה-רכה, נימוחה ונמסה בפה. היא פשוטה להכנה, והטחינה הגולמית מעניקה לה טעם וריח שישגעו כל מי שאוהב חלבה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4948.0 קק״ל 4948.0 קק״לפחמימות 542.3 גרם 542.3 גרםשומן 283.0 גרם 283.0 גרםנתרן 3781.6 מ״ג 3781.6 מ״גחלבון 78.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 19.9 גרם 19.9 גרםשומן רווי 33.7 גרם 33.7 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 390.9 מ״ג 390.9 מ״גברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 1285.6 מ״ג 1285.6 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות4948
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4948.0 קק״ל 4948.0 קק״לפחמימות 542.3 גרם 542.3 גרםשומן 283.0 גרם 283.0 גרםנתרן 3781.6 מ״ג 3781.6 מ״גחלבון 78.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 19.9 גרם 19.9 גרםשומן רווי 33.7 גרם 33.7 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 390.9 מ״ג 390.9 מ״גברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 1285.6 מ״ג 1285.6 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 4948 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
1שקית או 10 גרם סוכר וניל
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
-
1כוס או 240 מ"ל מיץ תפוזים
-
2כוסות או 280 גרם קמח תופח
-
3/4כוס או 180 גרם טחינה גולמית
שימון וקישוט
-
2 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- טורפים ביצים, סוכר וסוכר וניל באופן ידני במשך דקה.
- מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב שמן ומיץ תפוזים. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- מוסיפים טחינה וטורפים לאיחוד.
- מברישים את התבנית בטחינה גולמית ומפזרים שומשום.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך כ-45 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- טורפים ביצים, סוכר וסוכר וניל באופן ידני במשך דקה.
- מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב שמן ומיץ תפוזים. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- מוסיפים טחינה וטורפים לאיחוד.
- מברישים את התבנית בטחינה גולמית ומפזרים שומשום.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך כ-45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
וואו משגע!!