עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים
- שי-לי ליפא
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2658.6 קק״ל 2658.6 קק״לפחמימות 101.6 גרם 101.6 גרםשומן 218.9 גרם 218.9 גרםנתרן 629.2 מ״ג 629.2 מ״גחלבון 46.5 גרם 46.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 131.7 גרם 131.7 גרםכולסטרול 1187.7 מ״ג 1187.7 מ״גסידן 311.6 מ״ג 311.6 מ״גברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 376.4 מ״ג 376.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות2659
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2658.6 קק״ל 2658.6 קק״לפחמימות 101.6 גרם 101.6 גרםשומן 218.9 גרם 218.9 גרםנתרן 629.2 מ״ג 629.2 מ״גחלבון 46.5 גרם 46.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 131.7 גרם 131.7 גרםכולסטרול 1187.7 מ״ג 1187.7 מ״גסידן 311.6 מ״ג 311.6 מ״גברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 376.4 מ״ג 376.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 2659 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1/3כוס או 70 גרם סוכר לבן
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1קופסה או 250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/3 כוס אספרסו
-
1/3 כוס ליקר קפה
-
1 חבילה בישקוטי
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
- מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
- מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
- טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
- חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
- מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
- מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
- טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
- חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (7)
אחרי כל מה שיודעות, נראה לי שאין יותר מקום למתכונים עם ביצים לי6ת. מצד שני, ממש כיף לראות מתכון המתאים לבקפאה. בטח יש הרבה, אך לא רשום בסוף המתכון… *ניתן להקפיא. תודה
אני מכינה ללא ביצים
אני מכינה ללא ביצים, רק שמנת, פודינג ומסקרפונה ולא צריך אפילו להוסיף סוכר, הכול מתוק
כמה זמן צריכה להיות במקפיא הטרמיסו אחרי ההכנה?וכמה זמן להפשיר לפני האכילה? האם אפשר להעביר חמקרר אחרי המקיפא
אחרי ההכנה להעביר למקפיא ל6 שעות לפחות. אפשר להוציא חצי שעה לפני הגשה
אפשר להכין את זה ללא הקפאה?
מומלץ להקפיא את העוגה כדי שתתיצב. במקרר היא עלולה להתפרק. בהצלחה.