עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים

אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2659
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2658.6 קק״ל 2658.6 קק״ל
    פחמימות 101.6 גרם 101.6 גרם
    שומן 218.9 גרם 218.9 גרם
    נתרן 744.2 מ״ג 744.2 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 46.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 131.7 גרם 131.7 גרם
    כולסטרול 1187.7 מ״ג 1187.7 מ״ג
    סידן 311.6 מ״ג 311.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 611.4 מ״ג 611.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2659
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2658.6 קק״ל 2658.6 קק״ל
    פחמימות 101.6 גרם 101.6 גרם
    שומן 218.9 גרם 218.9 גרם
    נתרן 744.2 מ״ג 744.2 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 46.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 131.7 גרם 131.7 גרם
    כולסטרול 1187.7 מ״ג 1187.7 מ״ג
    סידן 311.6 מ״ג 311.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 611.4 מ״ג 611.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  2. בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
  3. מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
  4. מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
  5. מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
  6. טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
  7. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
  8. חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  9. לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    מלכה צמח

    אחרי כל מה שיודעות, נראה לי שאין יותר מקום למתכונים עם ביצים לי6ת. מצד שני, ממש כיף לראות מתכון המתאים לבקפאה. בטח יש הרבה, אך לא רשום בסוף המתכון… *ניתן להקפיא. תודה

      Avatar
      Meital Eldar

      אני מכינה ללא ביצים

      Avatar
      Meital Eldar

      אני מכינה ללא ביצים, רק שמנת, פודינג ומסקרפונה ולא צריך אפילו להוסיף סוכר, הכול מתוק

    Avatar
    מיכל כהן

    כמה זמן צריכה להיות במקפיא הטרמיסו אחרי ההכנה?וכמה זמן להפשיר לפני האכילה? האם אפשר להעביר חמקרר אחרי המקיפא

      Avatar
      מערכת Foody

      אחרי ההכנה להעביר למקפיא ל6 שעות לפחות. אפשר להוציא חצי שעה לפני הגשה

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להקפיא את העוגה כדי שתתיצב. במקרר היא עלולה להתפרק. בהצלחה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות