עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו

תתכוננו להתאהב - עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו. עוגה מושחתת, סופר שוקולדית ומפנקת עם מלית רכה ועשירה שמכינים רק למי שאוהבים באמת
תתכוננו להתאהב - עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו. עוגה מושחתת, סופר שוקולדית ומפנקת עם מלית רכה ועשירה שמכינים רק למי שאוהבים באמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    7061
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7061.3 קק״ל 7061.3 קק״ל
    פחמימות 635.3 גרם 635.3 גרם
    שומן 461.0 גרם 461.0 גרם
    נתרן 1053.4 מ״ג 1053.4 מ״ג
    חלבון 97.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרם
    כולסטרול 1670.6 מ״ג 1670.6 מ״ג
    סידן 759.5 מ״ג 759.5 מ״ג
    ברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 2495.3 מ״ג 2495.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    7061
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7061.3 קק״ל 7061.3 קק״ל
    פחמימות 635.3 גרם 635.3 גרם
    שומן 461.0 גרם 461.0 גרם
    נתרן 1053.4 מ״ג 1053.4 מ״ג
    חלבון 97.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרם
    כולסטרול 1670.6 מ״ג 1670.6 מ״ג
    סידן 759.5 מ״ג 759.5 מ״ג
    ברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 2495.3 מ״ג 2495.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
מערכת Foody
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים בראוני פררו: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה שמים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה ומעבירים למיקרוגל לפולסים קצרים עד להמסה מלאה. (לא להרתיח את השוקולד)
  3. יוצקים לתוך בלילת השוקולד החלקה את השמן ומערבבים, מוסיפים ביצים, מחית בטעם פררו רושה חלב ולבסוף את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מעבירים לטבעת אפייה ואופים 20-30 דקות.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים.
  6. מכינים מוס קינדר: בקערית קטנה משמים את הג’לטין והמים הקרים ומניחים בצד 10 דקות עד ספיחת הנוזלים.
  7. שמים בקערה את השוקולד חלב ומחית בטעם קינדר בואנו חלב.
  8. בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד והמחית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  9. מחממים 10 שניות במיקרוגל את הג’לטין ומוסיפים לגנאש הקינדר.
  10. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט  80%, ומקפלים אותה לתוך הגנאש.
  11. מניחים בצידי טבעת האפייה שקף, רצוי בגובה 10 ס”מ כך שהוא נכנס בין הבראוני לדפנות טבעת האפייה.
  12. יוצקים את המוס מעל הבראוני ומכניסים למקפיא לפחות ליממה.
  13. לפני הגשה מחלצים את העוגה ומקשטים אותה בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן במחית פררו רושה חלב ומעליה ניתן להניח כדור פררו רושה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    דנה שוורין

    אחרי שמקפיאים את העוגה והמוס. האם יש אפשרות להעביר אותה למקרר? או שחייב להגיש אותה קפואה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי דנה. העוגה מוגשת כשהיא קפואה, אבל אפשר להפשיר אותה קלות במקרר רק זהירות שהיא לא תימס לחלוטין.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות