עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו
תתכוננו להתאהב - עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו. עוגה מושחתת, סופר שוקולדית ומפנקת עם מלית רכה ועשירה שמכינים רק למי שאוהבים באמת
תתכוננו להתאהב - עוגת מוס קינדר בואנו על בסיס בראוני פררו. עוגה מושחתת, סופר שוקולדית ומפנקת עם מלית רכה ועשירה שמכינים רק למי שאוהבים באמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7061.3 קק״ל 7061.3 קק״לפחמימות 635.3 גרם 635.3 גרםשומן 461.0 גרם 461.0 גרםנתרן 1053.4 מ״ג 1053.4 מ״גחלבון 97.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרםשומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרםכולסטרול 1670.6 מ״ג 1670.6 מ״גסידן 759.5 מ״ג 759.5 מ״גברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 2495.3 מ״ג 2495.3 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות7061
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7061.3 קק״ל 7061.3 קק״לפחמימות 635.3 גרם 635.3 גרםשומן 461.0 גרם 461.0 גרםנתרן 1053.4 מ״ג 1053.4 מ״גחלבון 97.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרםשומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרםכולסטרול 1670.6 מ״ג 1670.6 מ״גסידן 759.5 מ״ג 759.5 מ״גברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 2495.3 מ״ג 2495.3 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 7061 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוני
-
150 גרם ממרח בטעם פררו רושה חלב
-
200 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
200 גרם קמח לבן
-
50 גרם שמנת מתוקה 38%
מוס
-
250 גרם ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
100 גרם שוקולד חלב
-
3 גרם אבקת ג’לטין
-
15 מ"ל מים קרים
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים בראוני פררו: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה ומעבירים למיקרוגל לפולסים קצרים עד להמסה מלאה. (לא להרתיח את השוקולד)
- יוצקים לתוך בלילת השוקולד החלקה את השמן ומערבבים, מוסיפים ביצים, מחית בטעם פררו רושה חלב ולבסוף את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים לטבעת אפייה ואופים 20-30 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים מוס קינדר: בקערית קטנה משמים את הג’לטין והמים הקרים ומניחים בצד 10 דקות עד ספיחת הנוזלים.
- שמים בקערה את השוקולד חלב ומחית בטעם קינדר בואנו חלב.
- בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד והמחית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים 10 שניות במיקרוגל את הג’לטין ומוסיפים לגנאש הקינדר.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט 80%, ומקפלים אותה לתוך הגנאש.
- מניחים בצידי טבעת האפייה שקף, רצוי בגובה 10 ס”מ כך שהוא נכנס בין הבראוני לדפנות טבעת האפייה.
- יוצקים את המוס מעל הבראוני ומכניסים למקפיא לפחות ליממה.
- לפני הגשה מחלצים את העוגה ומקשטים אותה בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן במחית פררו רושה חלב ומעליה ניתן להניח כדור פררו רושה.
אופן הכנה
- מכינים בראוני פררו: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה ומעבירים למיקרוגל לפולסים קצרים עד להמסה מלאה. (לא להרתיח את השוקולד)
- יוצקים לתוך בלילת השוקולד החלקה את השמן ומערבבים, מוסיפים ביצים, מחית בטעם פררו רושה חלב ולבסוף את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים לטבעת אפייה ואופים 20-30 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים מוס קינדר: בקערית קטנה משמים את הג’לטין והמים הקרים ומניחים בצד 10 דקות עד ספיחת הנוזלים.
- שמים בקערה את השוקולד חלב ומחית בטעם קינדר בואנו חלב.
- בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד והמחית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים 10 שניות במיקרוגל את הג’לטין ומוסיפים לגנאש הקינדר.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט 80%, ומקפלים אותה לתוך הגנאש.
- מניחים בצידי טבעת האפייה שקף, רצוי בגובה 10 ס”מ כך שהוא נכנס בין הבראוני לדפנות טבעת האפייה.
- יוצקים את המוס מעל הבראוני ומכניסים למקפיא לפחות ליממה.
- לפני הגשה מחלצים את העוגה ומקשטים אותה בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן במחית פררו רושה חלב ומעליה ניתן להניח כדור פררו רושה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אחרי שמקפיאים את העוגה והמוס. האם יש אפשרות להעביר אותה למקרר? או שחייב להגיש אותה קפואה?
הי דנה. העוגה מוגשת כשהיא קפואה, אבל אפשר להפשיר אותה קלות במקרר רק זהירות שהיא לא תימס לחלוטין.