עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני
מהי יותר טוב משוקולד? שוקולד ועליו עוד קצת שוקולד. כזאת היא העוגה הבאה: עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני. עוגה מושלמת למכורים לשוקולד
מהי יותר טוב משוקולד? שוקולד ועליו עוד קצת שוקולד. כזאת היא העוגה הבאה: עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני. עוגה מושלמת למכורים לשוקולד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8357.1 קק״ל 8357.1 קק״לפחמימות 692.5 גרם 692.5 גרםשומן 577.7 גרם 577.7 גרםנתרן 1086.2 מ״ג 1086.2 מ״גחלבון 109.4 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 352.0 גרם 352.0 גרםכולסטרול 2292.9 מ״ג 2292.9 מ״גסידן 1112.0 מ״ג 1112.0 מ״גברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״גאשלגן 4614.8 מ״ג 4614.8 מ״גאבץ 23.2 מ״ג 23.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות8357
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8357.1 קק״ל 8357.1 קק״לפחמימות 692.5 גרם 692.5 גרםשומן 577.7 גרם 577.7 גרםנתרן 1086.2 מ״ג 1086.2 מ״גחלבון 109.4 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 352.0 גרם 352.0 גרםכולסטרול 2292.9 מ״ג 2292.9 מ״גסידן 1112.0 מ״ג 1112.0 מ״גברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״גאשלגן 4614.8 מ״ג 4614.8 מ״גאבץ 23.2 מ״ג 23.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 8357 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוני
-
250 גרם חמאהמומסת
-
4 ביצים L
-
160 גרם סוכר לבן
-
400 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
-
140 גרם קמח לבן
מוס קינדר
-
4 גרם אבקת ג’לטין
-
20 מ"ל מים קרים
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם ממרח בטעם קינדר בואנו DARK
-
120 גרם שוקולד חלב
ציפוי
-
120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
אופן הכנה
- מכינים את הבראוני: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- טורפים בקערה ביצים וסוכר.
- ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה בפולסים קצרים במיקרוגל.
- מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הביצים (שימו לב שהשוקולד לא רותח) ומערבבים ביחד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות.
- מוציאים ומצננים.
- מכינים את המוס: בקערית זכוכית שמים את הג’לטין והמים ומניחים בצד להתגבשות.
- שמים בקערה מחית קינדר ושוקולד חלב.
- בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים אותה לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת לקערת השוקולד ומערבבים ביחד.
- מחממים את הג’לטין במיקרו למשך 10 שניות ומוסיפים לגנאש הקינדר. מערבבים את הכל ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד 80% הקצפה ועד שמתקבל מרקם יוגורט.
- מקפלים את השמנת לגנאש עד לקבלת מוס בטעם קינדר בואנו חלב.
- מעבירים את מוס הקינדר מעל הבראוניז שהכנו ומכניסים למקפיא לפחות לילה.
- לפניי ההגשה: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- מערבבים את הגנאש המריר ומקררים. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים מעל את הגנאש.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוני: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- טורפים בקערה ביצים וסוכר.
- ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה בפולסים קצרים במיקרוגל.
- מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הביצים (שימו לב שהשוקולד לא רותח) ומערבבים ביחד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות.
- מוציאים ומצננים.
- מכינים את המוס: בקערית זכוכית שמים את הג’לטין והמים ומניחים בצד להתגבשות.
- שמים בקערה מחית קינדר ושוקולד חלב.
- בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים אותה לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת לקערת השוקולד ומערבבים ביחד.
- מחממים את הג’לטין במיקרו למשך 10 שניות ומוסיפים לגנאש הקינדר. מערבבים את הכל ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד 80% הקצפה ועד שמתקבל מרקם יוגורט.
- מקפלים את השמנת לגנאש עד לקבלת מוס בטעם קינדר בואנו חלב.
- מעבירים את מוס הקינדר מעל הבראוניז שהכנו ומכניסים למקפיא לפחות לילה.
- לפניי ההגשה: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- מערבבים את הגנאש המריר ומקררים. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים מעל את הגנאש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן