עוגת סופלה שוקולד בפחות מחצי שעה! וזהו!
מתכון מושלם לעוגה הכי טעימה שיש - ספיר דהן מביאה לנו מתכון קלאסי של עוגת סופלה שוקולד, העוגה הכי נימוחה ושוקולדית שיש שתעשה לכם טוב בלב ובבטן
מתכון מושלם לעוגה הכי טעימה שיש - ספיר דהן מביאה לנו מתכון קלאסי של עוגת סופלה שוקולד, העוגה הכי נימוחה ושוקולדית שיש שתעשה לכם טוב בלב ובבטן
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3590.6 קק״ל 3590.6 קק״לפחמימות 360.5 גרם 360.5 גרםשומן 212.9 גרם 212.9 גרםנתרן 1221.1 מ״ג 1221.1 מ״גחלבון 79.0 גרם 79.0 גרםסיבים תזונתיים 30.2 גרם 30.2 גרםשומן רווי 120.5 גרם 120.5 גרםכולסטרול 2021.3 מ״ג 2021.3 מ״גסידן 465.1 מ״ג 465.1 מ״גברזל 28.3 מ״ג 28.3 מ״גאשלגן 2704.9 מ״ג 2704.9 מ״גאבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3591
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3590.6 קק״ל 3590.6 קק״לפחמימות 360.5 גרם 360.5 גרםשומן 212.9 גרם 212.9 גרםנתרן 1221.1 מ״ג 1221.1 מ״גחלבון 79.0 גרם 79.0 גרםסיבים תזונתיים 30.2 גרם 30.2 גרםשומן רווי 120.5 גרם 120.5 גרםכולסטרול 2021.3 מ״ג 2021.3 מ״גסידן 465.1 מ״ג 465.1 מ״גברזל 28.3 מ״ג 28.3 מ״גאשלגן 2704.9 מ״ג 2704.9 מ״גאבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3591 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
295 גרם שוקולד מריר
-
113 גרם חמאה
-
20גרם או 2 כפות אבקת קקאו
-
150 גרם סוכר לבן
-
6 ביצים Lבטמפ' החדר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מרפדים את דפנות התבנית והתחתית בנייר אפייה ומשמנים במעט חמאה.
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה, ומניחים לצינון.
- בקערה נוספת שמים קקאו ו-2 ביצים שלמות וטורפים לבלילה חלקה. מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד.
- מפרידים את 4 הביצים הנותרות לחלמונים וחלבונים.מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים וסוכר, ומקציפים למשך כ-5 דק’ עד לקבלת מרנג יציב, אך לא נוקשה מדי.
- מקפלים את המרנג אל תוך תערובת השוקולד.
- שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך כ-35-40 דק’.
- מניחים לצינון, ומפזרים אבקת סוכר.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מרפדים את דפנות התבנית והתחתית בנייר אפייה ומשמנים במעט חמאה.
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה, ומניחים לצינון.
- בקערה נוספת שמים קקאו ו-2 ביצים שלמות וטורפים לבלילה חלקה. מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד.
- מפרידים את 4 הביצים הנותרות לחלמונים וחלבונים.מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים וסוכר, ומקציפים למשך כ-5 דק’ עד לקבלת מרנג יציב, אך לא נוקשה מדי.
- מקפלים את המרנג אל תוך תערובת השוקולד.
- שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך כ-35-40 דק’.
- מניחים לצינון, ומפזרים אבקת סוכר.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן
הערות
- את עוגת הסופלה שומרים במקרר כשהיא עטופה היטב.
- מומלץ לחמם אותה כ-10 שניות במיקרו ולאכול אותה כשהיא מעט חמה.
הערות
- את עוגת הסופלה שומרים במקרר כשהיא עטופה היטב.
- מומלץ לחמם אותה כ-10 שניות במיקרו ולאכול אותה כשהיא מעט חמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן