לא רק כנאפה: עוגת קפה קדאיף
עוגה מושלמת בטעמי קפה מורגשים, עם חגיגת מרקמים בפה - שערות קדאיף מתפצפצות ממולאות בקרם אוורירי ומפנק. נראה אתכם מסתפקים רק במנה אחת
עוגה מושלמת בטעמי קפה מורגשים, עם חגיגת מרקמים בפה - שערות קדאיף מתפצפצות ממולאות בקרם אוורירי ומפנק. נראה אתכם מסתפקים רק במנה אחת
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.1 קק״ל 4385.0 קק״לפחמימות 49.4 גרם 395.2 גרםשומן 35.6 גרם 284.8 גרםנתרן 177.9 מ״ג 1423.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.6 גרםשומן רווי 21.5 גרם 172.3 גרםכולסטרול 30.3 מ״ג 242.6 מ״גסידן 129.1 מ״ג 1032.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 152.6 מ״ג 1220.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 35 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות548
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.1 קק״ל 4385.0 קק״לפחמימות 49.4 גרם 395.2 גרםשומן 35.6 גרם 284.8 גרםנתרן 177.9 מ״ג 1423.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.6 גרםשומן רווי 21.5 גרם 172.3 גרםכולסטרול 30.3 מ״ג 242.6 מ״גסידן 129.1 מ״ג 1032.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 152.6 מ״ג 1220.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 548 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס העוגה
-
400 גרם שערות קדאיף
-
100 גרם חמאה
קרם
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
30 מ"ל אספרסו2 כוסות קפה אספרסו של מכונת הקפה סימנס
אופן הכנה
- קוצצים את שערות הקדאיף בעזרת סכין.
- מחממים מחבת לחום בינוני וממיסים חצי מכמות החמאה.
- מטגנים חצי משערות הקדאיף עד להזהבה, תוך כדי ערבוב. מעבירים לקערה.
- מטגנים גם את החצי השני ומקררים את שערות הקדאיף השזופות.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה ומקציפים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר, עד לקבלת קרם יציב.
- מפזרים חצי משערות הקדאיף על התבנית (שכבה תחתית).
- יוצקים מעל את כל הקרם.
- מפזרים מלמעלה את החצי הנותר של הקדאיף.
- מעבירים למקרר ללילה לפחות, להתייצבות. אפשר להכין גם בכוסות אישיות.
אופן הכנה
- קוצצים את שערות הקדאיף בעזרת סכין.
- מחממים מחבת לחום בינוני וממיסים חצי מכמות החמאה.
- מטגנים חצי משערות הקדאיף עד להזהבה, תוך כדי ערבוב. מעבירים לקערה.
- מטגנים גם את החצי השני ומקררים את שערות הקדאיף השזופות.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה ומקציפים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר, עד לקבלת קרם יציב.
- מפזרים חצי משערות הקדאיף על התבנית (שכבה תחתית).
- יוצקים מעל את כל הקרם.
- מפזרים מלמעלה את החצי הנותר של הקדאיף.
- מעבירים למקרר ללילה לפחות, להתייצבות. אפשר להכין גם בכוסות אישיות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (33)
היי, בספר של רון יש את המתכון הזה אל המרכיבים שונים: בספר- גבינה לבנה ושמנת חמוצה, לעומת חלב ואספרסו פה… קצת מבלבל
היי סיון, שני המתכונים מצוינים ויגיעו לטעמים מעט שונים אחד מהשני, מוזמנת להכין איזה מתכון שתרצי. בהצלחה!
היי,
גודל תבנית ??😊😊🙏🏻
26 ס”מ 🙂