עוגת שכבות אלפחורס

למה להסתפק בעוגייה קטנה של אלפחורס אם אפשר לאכול עוגה שלמה שהיא כולה עוגת שכבות אלפחורס? תומר אומנסקי עם מתכון לעוגה יפהפייה וטעימה במיוחד
למה להסתפק בעוגייה קטנה של אלפחורס אם אפשר לאכול עוגה שלמה שהיא כולה עוגת שכבות אלפחורס? תומר אומנסקי עם מתכון לעוגה יפהפייה וטעימה במיוחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    773
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 772.9 קק״ל 6183.1 קק״ל
    פחמימות 77.8 גרם 622.7 גרם
    שומן 47.4 גרם 379.3 גרם
    נתרן 150.2 מ״ג 1201.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 186.4 גרם
    כולסטרול 105.0 מ״ג 840.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 446.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 69.9 מ״ג 559.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    773
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 772.9 קק״ל 6183.1 קק״ל
    פחמימות 77.8 גרם 622.7 גרם
    שומן 47.4 גרם 379.3 גרם
    נתרן 150.2 מ״ג 1201.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 186.4 גרם
    כולסטרול 105.0 מ״ג 840.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 446.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 69.9 מ״ג 559.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: מחממים תנור ל-165 מעלות.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב מזולה וסוכר לקבלת קרם.
  3. מוסיפים חלמונים ומערבלים.
  4. מוסיפים את החומרים היבשים והחלב ומערבלים עד לקבלת כדור בצק.
  5. מרדדים את הבצק וקורצים ממנו שישה עיגולים בקוטר 16.
  6. אופים כרבע שעה, מוציאים ומצננים.
  7. מכינים קרם ריבת חלב: מקציפים שמנת עד לקבלת קציפה עדינה, מוסיפים פודינג וריבת החלב ומקציפים עד לקבלת קרם יציב לזילוף.
  8. מעל כל עוגייה מזלפים קרם וממשיכים כך בכל השכבות.
  9. ניתן מיתרת הבצק להכין אלפחורוסים קטנים ולקשט איתם.
  10. ממלאים את העוגיות בריבת חלב ולגלגל בקוקוס.

מתכון: תומר אומנסקי

עוגת שכבות אלפחורס
עוגת שכבות אלפחורס

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שכבות אלפחורס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (45)

Avatar

    Avatar
    נילי

    היי, האם אפשר להגיש את העוגה גם בלי שהיתה לילה במקרר, ומה הדרך הכי מהירה לקרר את העוגיות? אפשר לשים אותן במקרר או במקפיא איך שמוציאים אותם מהתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נילי, אין דרך להאיץ את הקירור, אבל לא חייבים לשים לילה שלם במקרר לפני ההגשה

    Avatar
    איילת

    כשמוסיפים את אבקת הפודינג ואת כף ריבת החלב לקצפת זה לא שובר אותה? לא עדיף לשים את כל המרכיבים יחד ואז להקציף?

      Avatar
      מערכת Foody

      מקציפים במהירות נמוכה וכך הקצפת לא תישבר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות