-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 530.3 קק״ל 4242.3 קק״לפחמימות 50.9 גרם 407.0 גרםשומן 33.0 גרם 263.8 גרםנתרן 204.8 מ״ג 1638.0 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.5 גרםשומן רווי 18.8 גרם 150.7 גרםכולסטרול 305.0 מ״ג 2440.2 מ״גסידן 54.8 מ״ג 438.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 229.3 מ״ג 1834.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות530
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 530.3 קק״ל 4242.3 קק״לפחמימות 50.9 גרם 407.0 גרםשומן 33.0 גרם 263.8 גרםנתרן 204.8 מ״ג 1638.0 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.5 גרםשומן רווי 18.8 גרם 150.7 גרםכולסטרול 305.0 מ״ג 2440.2 מ״גסידן 54.8 מ״ג 438.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 229.3 מ״ג 1834.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסגור
בעוגות השוקולד החמות מתחבאת הפעם הפתעה לבנה- כפית של ממרח שוקולד לבן. אפשר כמובן להשתמש גם בממרח שוקולד רגיל וחום, אבל אז לא תהיה כזו הפתעה…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 530 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות
הפתעת שוקולד לבן
-
8 כפיות ממרח שוקולד לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת. מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות עד מחצית הגובה.
- מניחים כפית ממרח לבן באמצע ומכסים בתערובת העוגה כמעט עד למעלה.
- אופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
- מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים. משחררים מהתבניות ומגישים מיד. מומלץ עם גלידה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת. מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות עד מחצית הגובה.
- מניחים כפית ממרח לבן באמצע ומכסים בתערובת העוגה כמעט עד למעלה.
- אופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
- מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים. משחררים מהתבניות ומגישים מיד. מומלץ עם גלידה.
הערות
- אפשר להחליף את ממרח השוקולד הלבן בנוטלה.
הערות
- אפשר להחליף את ממרח השוקולד הלבן בנוטלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן