-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4332.7 קק״ל 4332.7 קק״לפחמימות 323.5 גרם 323.5 גרםשומן 327.8 גרם 327.8 גרםנתרן 1997.7 מ״ג 1997.7 מ״גחלבון 55.1 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 22.6 גרם 22.6 גרםשומן רווי 88.8 גרם 88.8 גרםכולסטרול 592.4 מ״ג 592.4 מ״גסידן 206.0 מ״ג 206.0 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1543.5 מ״ג 1543.5 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות4333
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4332.7 קק״ל 4332.7 קק״לפחמימות 323.5 גרם 323.5 גרםשומן 327.8 גרם 327.8 גרםנתרן 1997.7 מ״ג 1997.7 מ״גחלבון 55.1 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 22.6 גרם 22.6 גרםשומן רווי 88.8 גרם 88.8 גרםכולסטרול 592.4 מ״ג 592.4 מ״גסידן 206.0 מ״ג 206.0 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1543.5 מ״ג 1543.5 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 4333 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
ציפוי
-
80 גרם שוקולד מריר
-
1/2מיכל או 120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- שוברים את הביצים לקערה גדולה. מוסיפים שמן, שמנת וסוכר וטורפים היטב.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים היטב עד שהקמח נטמע.
- מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בתוך המכשיר.
- משמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס”מ ומעבירים את הבלילה פנימה.
- מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר), סוגרים את המכסה ומזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול.
- בוחרים בתכנית אפייה ומכוונים ל-170 מעלות למשך 30 דקות.
- לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
- מוציאים את העוגה ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מוציאים את הרשת מהמכשיר ושמים בתוך הסיר שמנת מתוקה ושוקולד. מפעילים על תכנית בישול / צריבה בטמפרטורה של 170 מעלות ועל זמן של 5 דקות.
- מערבבים עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
- יוצקים על העוגה ומגישים.
אופן הכנה
- שוברים את הביצים לקערה גדולה. מוסיפים שמן, שמנת וסוכר וטורפים היטב.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים היטב עד שהקמח נטמע.
- מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בתוך המכשיר.
- משמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס”מ ומעבירים את הבלילה פנימה.
- מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר), סוגרים את המכסה ומזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול.
- בוחרים בתכנית אפייה ומכוונים ל-170 מעלות למשך 30 דקות.
- לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
- מוציאים את העוגה ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מוציאים את הרשת מהמכשיר ושמים בתוך הסיר שמנת מתוקה ושוקולד. מפעילים על תכנית בישול / צריבה בטמפרטורה של 170 מעלות ועל זמן של 5 דקות.
- מערבבים עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
- יוצקים על העוגה ומגישים.
הערות
- אפשר לשדרג את העוגה עם תוספת של 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר, חלב או לבן. כמו כן, ניתן לפזר סוכריות צבעוניות מעל
- ניתן להחליף את הקקאו בקמח לקבלת עוגת וניל. מגישים עם פירות העונה
הערות
- אפשר לשדרג את העוגה עם תוספת של 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר, חלב או לבן. כמו כן, ניתן לפזר סוכריות צבעוניות מעל
- ניתן להחליף את הקקאו בקמח לקבלת עוגת וניל. מגישים עם פירות העונה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
ממליצה בחום!, ממש מומלץ להחליף את את השמנת בחלב קוקוס ולשים סודה לשתיה במקום אבקת אפיה