עוגת שוקולד עסיסית בטירוף של קרין גורן
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6819.1 קק״ל 6819.1 קק״לפחמימות 895.1 גרם 895.1 גרםשומן 334.6 גרם 334.6 גרםנתרן 861.7 מ״ג 861.7 מ״גחלבון 93.7 גרם 93.7 גרםסיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרםשומן רווי 58.7 גרם 58.7 גרםכולסטרול 898.6 מ״ג 898.6 מ״גסידן 1059.0 מ״ג 1059.0 מ״גברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 2536.2 מ״ג 2536.2 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות6819
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6819.1 קק״ל 6819.1 קק״לפחמימות 895.1 גרם 895.1 גרםשומן 334.6 גרם 334.6 גרםנתרן 861.7 מ״ג 861.7 מ״גחלבון 93.7 גרם 93.7 גרםסיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרםשומן רווי 58.7 גרם 58.7 גרםכולסטרול 898.6 מ״ג 898.6 מ״גסידן 1059.0 מ״ג 1059.0 מ״גברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 2536.2 מ״ג 2536.2 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 6819 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כוסות סוכר לבן
-
2/3 כוס אבקת קקאו
-
1/3 כוס אבקה להכנת שוקו
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
3 ביצים L
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 כוסות מים
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 כף תמצית וניל
ציפוי
-
1 כוס נוטלה
-
1/4 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
- טורפים בקנקן את הביצים עם השמן, המים, סוכר הוניל ותמצית הוניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
- מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בסיר הקרמי (במצב התחתון).
- משמנים את התבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה.
- מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
- מכוונים למצב “אפייה/צלייה” בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
- מוציאים את העוגה ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל) עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגה (חלק מהרוטב נספג). מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
- טורפים בקנקן את הביצים עם השמן, המים, סוכר הוניל ותמצית הוניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
- מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בסיר הקרמי (במצב התחתון).
- משמנים את התבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה.
- מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
- מכוונים למצב “אפייה/צלייה” בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
- מוציאים את העוגה ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל) עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגה (חלק מהרוטב נספג). מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
חמודה,
איך מכינים את זה בנינגה גריל?
לצורך הכנת העוגה במכשיר נינג’ה אפשר להעזר בלינק המצורף: https://foody.co.il/foody_recipe/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%99-%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa%d7%94/?preview_id=62307&preview_nonce=4c43b74322&_thumbnail_id=62784&preview=true
בהצלחה!