עוגת שוקולד עסיסית בטירוף של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    6819
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6819.1 קק״ל 6819.1 קק״ל
    פחמימות 895.1 גרם 895.1 גרם
    שומן 334.6 גרם 334.6 גרם
    נתרן 861.7 מ״ג 861.7 מ״ג
    חלבון 93.7 גרם 93.7 גרם
    סיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 58.7 גרם 58.7 גרם
    כולסטרול 898.6 מ״ג 898.6 מ״ג
    סידן 1059.0 מ״ג 1059.0 מ״ג
    ברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 2536.2 מ״ג 2536.2 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    6819
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6819.1 קק״ל 6819.1 קק״ל
    פחמימות 895.1 גרם 895.1 גרם
    שומן 334.6 גרם 334.6 גרם
    נתרן 861.7 מ״ג 861.7 מ״ג
    חלבון 93.7 גרם 93.7 גרם
    סיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 58.7 גרם 58.7 גרם
    כולסטרול 898.6 מ״ג 898.6 מ״ג
    סידן 1059.0 מ״ג 1059.0 מ״ג
    ברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 2536.2 מ״ג 2536.2 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
  2. טורפים בקנקן את הביצים עם השמן, המים, סוכר הוניל ותמצית הוניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
  3. מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בסיר הקרמי (במצב התחתון).
  4. משמנים את התבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה.
  5. מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  6. מכוונים למצב “אפייה/צלייה” בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים.
  8. מכינים את הציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל) עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגה (חלק מהרוטב נספג). מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד עסיסית בטירוף של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות