כמו שמש באמצע היום – עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן
מחפשים עוגה לשבת? זהר לוסטיגר בשן מכינה עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן וללא לקטוז. עוגה עסיסית, רכה ולחה שמכינים בזריזות בקערה אחת
מחפשים עוגה לשבת? זהר לוסטיגר בשן מכינה עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן וללא לקטוז. עוגה עסיסית, רכה ולחה שמכינים בזריזות בקערה אחת
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4639.4 קק״ל 4639.4 קק״לפחמימות 70.6 גרם 70.6 גרםשומן 329.5 גרם 329.5 גרםנתרן 737.9 מ״ג 737.9 מ״גחלבון 79.4 גרם 79.4 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרםשומן רווי 43.9 גרם 43.9 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 524.9 מ״ג 524.9 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1108.3 מ״ג 1108.3 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4639
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4639.4 קק״ל 4639.4 קק״לפחמימות 70.6 גרם 70.6 גרםשומן 329.5 גרם 329.5 גרםנתרן 737.9 מ״ג 737.9 מ״גחלבון 79.4 גרם 79.4 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרםשומן רווי 43.9 גרם 43.9 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 524.9 מ״ג 524.9 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1108.3 מ״ג 1108.3 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4639 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס שמן זיתרצוי שמן זית עם טעם מעודן
-
1 כוס סוכר קנים
-
3 ביצים L
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
1 כפית קליפת תפוז
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח פולנטהפולנטה עדינה
-
1 כוס שקדים טחונים
-
2 כפיות אבקת אפייה
אופן הכנה
- משמנים תבנית אפייה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב את שמן הזית וסוכר הקנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבל.
- מוסיפים מיץ וגרידת תפוזים, תמצית וניל, פולנטה, קמח שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- הגישו בצלחות עוגה קלאסיות כאלה, תמיד טוב שיש בבית.
אופן הכנה
- משמנים תבנית אפייה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב את שמן הזית וסוכר הקנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבל.
- מוסיפים מיץ וגרידת תפוזים, תמצית וניל, פולנטה, קמח שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- הגישו בצלחות עוגה קלאסיות כאלה, תמיד טוב שיש בבית.
הערות
- להכנה ללא מיקסר: טורפים את כל החומרים בקערה אחת
הערות
- להכנה ללא מיקסר: טורפים את כל החומרים בקערה אחת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן