נהדרת לפסח: עוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן של מיקי שמו

מיקי שמו במתכון לעוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן שתמיד באה בטוב ליד הקפה. עוגה קלאסית שכולם אוהבים עם בונוס נוסף - היא ללא גלוטן כלל ולכן גם כשרה לפסח!
מיקי שמו במתכון לעוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן שתמיד באה בטוב ליד הקפה. עוגה קלאסית שכולם אוהבים עם בונוס נוסף - היא ללא גלוטן כלל ולכן גם כשרה לפסח!
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    730
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 729.8 קק״ל 5838.8 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 642.7 גרם
    שומן 43.5 גרם 348.0 גרם
    נתרן 100.0 מ״ג 800.2 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 37.8 מ״ג 302.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 178.4 מ״ג 1427.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    730
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 729.8 קק״ל 5838.8 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 642.7 גרם
    שומן 43.5 גרם 348.0 גרם
    נתרן 100.0 מ״ג 800.2 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 37.8 מ״ג 302.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 178.4 מ״ג 1427.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
מיקי שמו
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. במעבד מזון מעבדים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן עד לקבלת תערובת גסה.

    מעבדים את התפוחים והאגוזי הפקאן במעבד מזון עד לקבלת מסה חלקה (צילום: שניר גוואטה)
    מעבדים את התפוחים והאגוזי הפקאן במעבד מזון עד לקבלת מסה חלקה (צילום: שניר גוואטה)

  3. במיקסר, בקערה עם וו גיטרה, מערבלים את הביצים, החלבונים, שמן קנולה ושני סוגי הסוכרים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.

    מערבלים במיקסר מערבלים את הביצים, החלבונים, השמן קנולה והסוכרים (צילום: שניר גוואטה)
    מערבלים במיקסר את הביצים, החלבונים, השמן קנולה והסוכרים (צילום: שניר גוואטה)

  4. בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים היבשים יחד, מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר תוך כדי ערבול במהירות איטית, מוסיפים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבניות ומחליקים.
  5. אופים למשך 40 דקות בתבנית אינגליש קייק או כ-50 דקות בתבנית עגולה עד מבחן הקיסם (נועצים אותו במרכז העוגה והוא צריך לצאת יבש עם פירורים לחים.
  6. מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.

    עוגת תפוחים עם שבבי פקאן (צילום: שניר גוואטה)
    עוגת תפוחים עם שבבי פקאן (צילום: שניר גוואטה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נהדרת לפסח: עוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אורית

    מה ניתן להוסיף פרט לתפוחים ואגוזים?האם ניתן להוסיף יותר קינמון?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להוסיף יותר קינמון לפי טעמך האישי.

    Avatar
    Linda Malhi

    בוקר טוב שאלה לי הקמח ללא גלוטן האאם הוא כשר פסח ..תחליף קמח קונדיטור.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות