נהדרת לפסח: עוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן של מיקי שמו
מיקי שמו במתכון לעוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן שתמיד באה בטוב ליד הקפה. עוגה קלאסית שכולם אוהבים עם בונוס נוסף - היא ללא גלוטן כלל ולכן גם כשרה לפסח!
מיקי שמו במתכון לעוגת תפוחים בחושה עם שבבי פקאן שתמיד באה בטוב ליד הקפה. עוגה קלאסית שכולם אוהבים עם בונוס נוסף - היא ללא גלוטן כלל ולכן גם כשרה לפסח!
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.8 קק״ל 5838.8 קק״לפחמימות 80.3 גרם 642.7 גרםשומן 43.5 גרם 348.0 גרםנתרן 100.0 מ״ג 800.2 מ״גחלבון 7.0 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 37.8 מ״ג 302.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 178.4 מ״ג 1427.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות730
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.8 קק״ל 5838.8 קק״לפחמימות 80.3 גרם 642.7 גרםשומן 43.5 גרם 348.0 גרםנתרן 100.0 מ״ג 800.2 מ״גחלבון 7.0 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 37.8 מ״ג 302.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 178.4 מ״ג 1427.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 730 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
2 חלבונים L
-
240 מ"ל שמן קנולהכוס אחת
-
200 גרם סוכר לבןכוס אחת
-
175 גרם סוכר חום3/4 כוס
-
280 גרם קמח ללא גלוטן2 כוסות
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
400 גרם תפוחי עץ גרני סמיט4 כוסות, קלופים ונקיים מליבה
-
1 כוס אגוזי פקאןסיניים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים את התבנית.
- במעבד מזון מעבדים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן עד לקבלת תערובת גסה.
- במיקסר, בקערה עם וו גיטרה, מערבלים את הביצים, החלבונים, שמן קנולה ושני סוגי הסוכרים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים היבשים יחד, מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר תוך כדי ערבול במהירות איטית, מוסיפים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבניות ומחליקים.
- אופים למשך 40 דקות בתבנית אינגליש קייק או כ-50 דקות בתבנית עגולה עד מבחן הקיסם (נועצים אותו במרכז העוגה והוא צריך לצאת יבש עם פירורים לחים.
- מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים את התבנית.
- במעבד מזון מעבדים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן עד לקבלת תערובת גסה.
- במיקסר, בקערה עם וו גיטרה, מערבלים את הביצים, החלבונים, שמן קנולה ושני סוגי הסוכרים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים היבשים יחד, מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר תוך כדי ערבול במהירות איטית, מוסיפים את התפוחים יחד עם אגוזי הפקאן ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבניות ומחליקים.
- אופים למשך 40 דקות בתבנית אינגליש קייק או כ-50 דקות בתבנית עגולה עד מבחן הקיסם (נועצים אותו במרכז העוגה והוא צריך לצאת יבש עם פירורים לחים.
- מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מה ניתן להוסיף פרט לתפוחים ואגוזים?האם ניתן להוסיף יותר קינמון?
ניתן להוסיף יותר קינמון לפי טעמך האישי.
בוקר טוב שאלה לי הקמח ללא גלוטן האאם הוא כשר פסח ..תחליף קמח קונדיטור.