-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.6 קק״ל 2691.6 קק״לפחמימות 48.0 גרם 287.9 גרםשומן 13.4 גרם 80.5 גרםנתרן 2147.7 מ״ג 12886.2 מ״גחלבון 32.8 גרם 196.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.5 גרם 15.2 גרםכולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״גסידן 31.3 מ״ג 187.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 635.9 מ״ג 3815.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 19.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות449
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.6 קק״ל 2691.6 קק״לפחמימות 48.0 גרם 287.9 גרםשומן 13.4 גרם 80.5 גרםנתרן 2147.7 מ״ג 12886.2 מ״גחלבון 32.8 גרם 196.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.5 גרם 15.2 גרםכולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״גסידן 31.3 מ״ג 187.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 635.9 מ״ג 3815.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 19.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 449 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף ותפוחי אדמה
-
15 יחידות תפוחי אדמה קטניםבייבי (הכי קטנים שיש)
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כף כמון טחון
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
4 כפות שמן זית
-
6 ירכי עוף עם עור בינוניות
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שטוחה מלח גס
רוטב
-
1 כוס סוכר לבן
-
2 כפות חומץ 5%או חומץ אורז
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כף חרדל גרגירים
-
1 כף ממרח חרדל
הגשה
-
1 חופן טימין טריעלים
אופן הכנה
- מדליקים תנור על 160 מעלות תוכנית 4d טורבו ולוחצים על לחצן חימום מהיר.
- מכינים את העוף ותפוחי האדמה: שוטפים תפוחי אדמה בייבי ומעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים uשמן זית ומערבבים את תפוחי האדמה.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומסדרים שלא יהיו אחד על השני - בשכבה אחידה.
- מניחים ירכיים על תפוחי האדמה,מתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח גס באופן שווה, מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
- לאחר מכן מורידים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך 45 דקות נוספות.
- לאחר הורדת הכיסוי ובמקביל להמשך הבישול מכינים את הרוטב: בסיר קטן שופכים סוכר ושתי כפות מים מפעילים את האינדוקציה על עוצמה בינונית. ברגע שנוצר קרמל עמוק מוסיפים חומץ ומיד סויה ומערבבים. מוסיפים כף חרדל גרגירים וכף חרדל חלק וממשיכים לערבב עד שהרוטב הפך להיות חלק וללא גושים. מכבים את האינדוקציה.
- מיד שיוצא העוף מהתנור מזלפים כף אחת של הרוטב על העוף (או עד לכיסוי כמו שמיכה) ומחזירים לתנור על מצב גריל למשך 2 דקות בדיוק לקרמול הרוטב על העוף - שימו לב להשאר ליד התנור שלא יישרף לכם!
- להגשה מפזרים עלי טימין טרי.
אופן הכנה
- מדליקים תנור על 160 מעלות תוכנית 4d טורבו ולוחצים על לחצן חימום מהיר.
- מכינים את העוף ותפוחי האדמה: שוטפים תפוחי אדמה בייבי ומעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים uשמן זית ומערבבים את תפוחי האדמה.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומסדרים שלא יהיו אחד על השני - בשכבה אחידה.
- מניחים ירכיים על תפוחי האדמה,מתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח גס באופן שווה, מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
- לאחר מכן מורידים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך 45 דקות נוספות.
- לאחר הורדת הכיסוי ובמקביל להמשך הבישול מכינים את הרוטב: בסיר קטן שופכים סוכר ושתי כפות מים מפעילים את האינדוקציה על עוצמה בינונית. ברגע שנוצר קרמל עמוק מוסיפים חומץ ומיד סויה ומערבבים. מוסיפים כף חרדל גרגירים וכף חרדל חלק וממשיכים לערבב עד שהרוטב הפך להיות חלק וללא גושים. מכבים את האינדוקציה.
- מיד שיוצא העוף מהתנור מזלפים כף אחת של הרוטב על העוף (או עד לכיסוי כמו שמיכה) ומחזירים לתנור על מצב גריל למשך 2 דקות בדיוק לקרמול הרוטב על העוף - שימו לב להשאר ליד התנור שלא יישרף לכם!
- להגשה מפזרים עלי טימין טרי.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן