-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 507.7 קק״ל 2030.9 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.0 גרםשומן 9.1 גרם 36.4 גרםנתרן 1281.5 מ״ג 5125.9 מ״גחלבון 39.8 גרם 159.4 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 319.8 מ״ג 1279.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות508
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 507.7 קק״ל 2030.9 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.0 גרםשומן 9.1 גרם 36.4 גרםנתרן 1281.5 מ״ג 5125.9 מ״גחלבון 39.8 גרם 159.4 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 319.8 מ״ג 1279.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 508 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות חומץ אורז
-
1 כף סוכר חוםהחלפה לדבשחזרה לסוכר חום1 כף דבש
עוף
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
1 גזר בינוני
-
1/2 אננס בינוני
אורז
-
2 כפות שמן קנולההחלפה לשמן זיתחזרה לשמן קנולה2 כפות שמן זית
-
2 כוסות אורז בסמטי
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית קטנה את כל מצרכי הרוטב.
- מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום ובצלי השאלוט.
- קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
- חותכים את האננס לקוביות קטנות.
- מחממים ווק עם מעט שמן על אש גבוהה.
- מוסיפים לווק את הג’ינג’ר, השום והשאלוטס ומטגנים דקה. מוסיפים את העוף ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את קוביות האננס ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב ומטגנים 2 דקות. טועמים ומתקנים תיבול, מסירים מהאש.
- מכינים אורז: מחממים מעט שמן בסיר קטן ומוסיפים את האורז. מטגנים דקה.
- מוסיפים מים רותחים ומעלים לרתיחה, מכסים במכסה, מעבירים ללהבה הקטנה ביותר ומבשלים 18 דקות. בסיום הבישול מכבים את האש וממתינים 10 דקות.
- מגישים את העוף בליווי אורז לבן.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית קטנה את כל מצרכי הרוטב.
- מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום ובצלי השאלוט.
- קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
- חותכים את האננס לקוביות קטנות.
- מחממים ווק עם מעט שמן על אש גבוהה.
- מוסיפים לווק את הג’ינג’ר, השום והשאלוטס ומטגנים דקה. מוסיפים את העוף ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את קוביות האננס ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב ומטגנים 2 דקות. טועמים ומתקנים תיבול, מסירים מהאש.
- מכינים אורז: מחממים מעט שמן בסיר קטן ומוסיפים את האורז. מטגנים דקה.
- מוסיפים מים רותחים ומעלים לרתיחה, מכסים במכסה, מעבירים ללהבה הקטנה ביותר ומבשלים 18 דקות. בסיום הבישול מכבים את האש וממתינים 10 דקות.
- מגישים את העוף בליווי אורז לבן.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
במתכון המצולם יש גם גזר. מה קרה לו? לוותר?
תודה, תיקנו את המתכון