על הדבש ועל הכייפק – עוף בסויה ודבש עם ירקות כתומים

מנה חגיגית שתתאים לכם בול לשולחן החג! כרעי עוף מושרים במרינדה עשירה של סויה, צ'ילי, דבש, שום וג'ינג'ר, אפויים בתנור עם ירקות כתומים נימוחים ומתקתקים
מנה חגיגית שתתאים לכם בול לשולחן החג! כרעי עוף מושרים במרינדה עשירה של סויה, צ'ילי, דבש, שום וג'ינג'ר, אפויים בתנור עם ירקות כתומים נימוחים ומתקתקים
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.4 קק״ל 3691.1 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 282.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 70.4 גרם
    נתרן 669.6 מ״ג 5356.7 מ״ג
    חלבון 55.7 גרם 445.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 38.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 17.9 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 1540.0 מ״ג
    סידן 93.2 מ״ג 745.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 31.8 מ״ג
    אשלגן 1307.2 מ״ג 10457.3 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.4 קק״ל 3691.1 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 282.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 70.4 גרם
    נתרן 669.6 מ״ג 5356.7 מ״ג
    חלבון 55.7 גרם 445.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 38.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 17.9 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 1540.0 מ״ג
    סידן 93.2 מ״ג 745.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 31.8 מ״ג
    אשלגן 1307.2 מ״ג 10457.3 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף וירקות

מרינדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו).
  2. בקערה, מערבבים את כל מצרכי המרינדה, מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים היטב. (ניתן לעשות זאת מראש, אפילו לילה קודם).
  3. מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית אפייה.
  4. מכניסים לתנור - לא מכוסה וצולים במשך 60 דקות.
  5. אחרי 60 דקות מעבירים את התנור לתכנית גריל ומזהיבים את העוף כרבע שעה. או פחות - תלוי בעוצמת הגריל בתנור שלכם.
  6. מגישים חם לצד תוספת של אורז לבן וחגיגי לחג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
על הדבש ועל הכייפק – עוף בסויה ודבש עם ירקות כתומים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי שלח-בנאדו

    ממש מגרההההההההההההההההההההה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות