-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 747.0 קק״ל 2988.2 קק״לפחמימות 45.0 גרם 179.9 גרםשומן 46.3 גרם 185.2 גרםנתרן 1251.0 מ״ג 5003.9 מ״גחלבון 36.0 גרם 143.9 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרםשומן רווי 26.9 גרם 107.7 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 769.8 מ״גסידן 574.5 מ״ג 2298.2 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 430.6 מ״ג 1722.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות747
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 747.0 קק״ל 2988.2 קק״לפחמימות 45.0 גרם 179.9 גרםשומן 46.3 גרם 185.2 גרםנתרן 1251.0 מ״ג 5003.9 מ״גחלבון 36.0 גרם 143.9 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרםשומן רווי 26.9 גרם 107.7 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 769.8 מ״גסידן 574.5 מ״ג 2298.2 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 430.6 מ״ג 1722.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 747 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פאי פסטה
-
1 חבילה פסטה ריגטונימזרח מערב
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת דק
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
-
2 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
הגשה
-
1/2 כוס עגבניות מיובשות
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאיחוד. שומרים בצד קצת גבינת פרמז’ן.
- מסדרים את הפסטה המבושלת בעמידה בצפיפות (כשפתח הצינורות פונה כלפי מעלה) בתוך רינגים אישיים או בתבנית.
- יוצקים מעל את הרויאל ומפזרים את יתרת הפרמז’ן.
- אופים כ-20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
- מצננים מעט, מחלצים מהרינג או מהתבנית, מפזרים עגבניות מיובשות ועלי בזיליקום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאיחוד. שומרים בצד קצת גבינת פרמז’ן.
- מסדרים את הפסטה המבושלת בעמידה בצפיפות (כשפתח הצינורות פונה כלפי מעלה) בתוך רינגים אישיים או בתבנית.
- יוצקים מעל את הרויאל ומפזרים את יתרת הפרמז’ן.
- אופים כ-20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
- מצננים מעט, מחלצים מהרינג או מהתבנית, מפזרים עגבניות מיובשות ועלי בזיליקום ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן