< רקע נינג'ה

פסטה בנינג’ה ספידי

פסטה בנינג'ה ספידי, אם גם אתם מכורים לפסטה ונמאס לכם לחכות מלא זמן עד שתתבשל מצאנו לכם את הפתרון המושלם לארוחה שלמה ברבע שעה
פסטה בנינג'ה ספידי, אם גם אתם מכורים לפסטה ונמאס לכם לחכות מלא זמן עד שתתבשל מצאנו לכם את הפתרון המושלם לארוחה שלמה ברבע שעה
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    894
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.5 קק״ל 5360.8 קק״ל
    פחמימות 72.3 גרם 434.0 גרם
    שומן 56.8 גרם 341.0 גרם
    נתרן 1064.6 מ״ג 6387.7 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 140.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 156.8 גרם
    כולסטרול 114.6 מ״ג 687.6 מ״ג
    סידן 324.1 מ״ג 1944.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 309.6 מ״ג 1857.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    894
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.5 קק״ל 5360.8 קק״ל
    פחמימות 72.3 גרם 434.0 גרם
    שומן 56.8 גרם 341.0 גרם
    נתרן 1064.6 מ״ג 6387.7 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 140.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 156.8 גרם
    כולסטרול 114.6 מ״ג 687.6 מ״ג
    סידן 324.1 מ״ג 1944.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 309.6 מ״ג 1857.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

ירקות צלויים

הגשה


אופן הכנה

  1. בתחתית הסיר שמים את הפסטה (כשהיא לא מבושלת מראש) יחד עם כל שאר המרכיבים ובמידת הצורך, מוסיפים חצי כוס מים לכדי כיסוי הפסטה ומערבבים.
  2. חוצים את הזוקיני לאורכם ולאחר מכן למקטעים של 3-4 סנטימטר. בנוסף, חוצים גם את הפטריות.
  3. בקערה מתבלים את הירקות עם פלפל שחור, מלח ושתי כפות שמן זית.
  4. מניחים את צלחת הטיגון במיקום העליון ומסדרים מעליה את הירקות.
  5. סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
    • מזיזים את המתג החכם למצב תכנית ספידי.
    • בוחרים בתוכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
    • מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
  6. לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר ובודקים את הירקות - אם מבושלים מספיק אפשר להוציא את צלחת הטיגון מהסיר, מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמזן/פתיתי שמרים ומגישים.
פסטה בנינג'ה ספידי2
פסטה בנינג’ה ספידי. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות