פאי שוקולד לוטוס מושחת במיוחד

נראה אתכם עומדים בפיתוי של הפאי המושחת הזה! פאי שוקולד לוטוס עם תחתית עוגיות לוטוס, מלית שוקולדית עשירה וטעימה וממרח לוטוס מעל
נראה אתכם עומדים בפיתוי של הפאי המושחת הזה! פאי שוקולד לוטוס עם תחתית עוגיות לוטוס, מלית שוקולדית עשירה וטעימה וממרח לוטוס מעל
  • קרן אגם
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    18514
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 18513.7 קק״ל 18513.7 קק״ל
    פחמימות 14037.8 גרם 14037.8 גרם
    שומן 14011.1 גרם 14011.1 גרם
    נתרן 14425.2 מ״ג 14425.2 מ״ג
    חלבון 13716.3 גרם 13716.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13685.8 גרם 13685.8 גרם
    שומן רווי 13858.5 גרם 13858.5 גרם
    כולסטרול 14041.5 מ״ג 14041.5 מ״ג
    סידן 14153.1 מ״ג 14153.1 מ״ג
    ברזל 13682.7 מ״ג 13682.7 מ״ג
    אשלגן 15075.4 מ״ג 15075.4 מ״ג
    אבץ 13678.5 מ״ג 13678.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    18514
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 18513.7 קק״ל 18513.7 קק״ל
    פחמימות 14037.8 גרם 14037.8 גרם
    שומן 14011.1 גרם 14011.1 גרם
    נתרן 14425.2 מ״ג 14425.2 מ״ג
    חלבון 13716.3 גרם 13716.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13685.8 גרם 13685.8 גרם
    שומן רווי 13858.5 גרם 13858.5 גרם
    כולסטרול 14041.5 מ״ג 14041.5 מ״ג
    סידן 14153.1 מ״ג 14153.1 מ״ג
    ברזל 13682.7 מ״ג 13682.7 מ״ג
    אשלגן 15075.4 מ״ג 15075.4 מ״ג
    אבץ 13678.5 מ״ג 13678.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
קרן אגם
X

6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים.
  2. מוסיפים את החמאה המומסת וטוחנים שוב.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
  4. מעבירים למקפיא.
  5. מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה.
  6. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב, מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
  7. מוסיפים את הברנדי, החמאה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  8. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים פנימה את מלית גנאש השוקולד.
  9. מצננים כ-5 דקות.
  10. מקשטים את העוגה: מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומניחים תלוליות ממנו מעל המלית ובעזרת סכין מציירים צורת שיש.
  11. טובלים בקערה את עוגיות הלוטוס במעט חלב, משני הצדדים ומניחים מעל המלית.
  12. מזלפים מעט ממרח לוטוס מעל.
  13. מצננים במקפיא כשעה להתייצבות ומעבירים למקרר.
  14. מגישים קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי שוקולד לוטוס מושחת במיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות