פוגצטה עם גבינה, בצל ואנשובי
שי-לי ליפא לא הצליחה לבחור מה היא אוהבת יותר - פיצה או פוקצ'ה, ולכן היא מפנקת אותנו במתכון של פוגצטה, מאפה מלוח טעים במיוחד שהוא שילוב בין השתיים
שי-לי ליפא לא הצליחה לבחור מה היא אוהבת יותר - פיצה או פוקצ'ה, ולכן היא מפנקת אותנו במתכון של פוגצטה, מאפה מלוח טעים במיוחד שהוא שילוב בין השתיים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2334.9 קק״ל 2334.9 קק״לפחמימות 229.2 גרם 229.2 גרםשומן 109.4 גרם 109.4 גרםנתרן 5673.1 מ״ג 5673.1 מ״גחלבון 108.1 גרם 108.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 47.6 גרם 47.6 גרםכולסטרול 177.0 מ״ג 177.0 מ״גסידן 1752.0 מ״ג 1752.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 408.9 מ״ג 408.9 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות2335
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2334.9 קק״ל 2334.9 קק״לפחמימות 229.2 גרם 229.2 גרםשומן 109.4 גרם 109.4 גרםנתרן 5673.1 מ״ג 5673.1 מ״גחלבון 108.1 גרם 108.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 47.6 גרם 47.6 גרםכולסטרול 177.0 מ״ג 177.0 מ״גסידן 1752.0 מ״ג 1752.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 408.9 מ״ג 408.9 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 2335 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2כוסות או 280 גרם קמח שמרים
-
3/4כוס או 180 מ"ל מים פושרים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
תוספות
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלית
-
300 גרם גבינת מוצרלה
-
8 פילה אנשובי
שימון
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכסים בניילון נצמד ומעבירה להתפחה כשעה ורבע עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- בינתיים מכינים את הטופינג: קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מצננים היטב.
- מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרכיבים את הפוגצטה ואופים: מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס”מ ובעובי 3-2 מ”מ.
- מניחים עיגול בצק אחד בתבנית. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני. מפזרים מעל בצל מאודה וזורים אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל שחור.
- אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכסים בניילון נצמד ומעבירה להתפחה כשעה ורבע עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- בינתיים מכינים את הטופינג: קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מצננים היטב.
- מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרכיבים את הפוגצטה ואופים: מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס”מ ובעובי 3-2 מ”מ.
- מניחים עיגול בצק אחד בתבנית. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני. מפזרים מעל בצל מאודה וזורים אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל שחור.
- אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן