טעים ובריא – פוקאצ’ה גרעינים מקמח מלא

שי-לי ליפא מכינה גרסה קצת יותר בריאה של המאפה האיטלקי הכי טעים - פוקאצ'ה גרעינים מקמח מלא שאי אפשר להפסיק לאכול
שי-לי ליפא מכינה גרסה קצת יותר בריאה של המאפה האיטלקי הכי טעים - פוקאצ'ה גרעינים מקמח מלא שאי אפשר להפסיק לאכול
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • קלוריות
    665
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.3 קק״ל 2661.2 קק״ל
    פחמימות 107.2 גרם 428.6 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.7 גרם
    נתרן 1366.2 מ״ג 5464.7 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 66.8 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 68.2 מ״ג 272.8 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 30.2 מ״ג
    אשלגן 629.3 מ״ג 2517.0 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • קלוריות
    665
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.3 קק״ל 2661.2 קק״ל
    פחמימות 107.2 גרם 428.6 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.7 גרם
    נתרן 1366.2 מ״ג 5464.7 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 66.8 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 68.2 מ״ג 272.8 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 30.2 מ״ג
    אשלגן 629.3 מ״ג 2517.0 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
שי-לי ליפא
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים בקערת מיקסר שמרים וסוכר במים החמימים. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
  2. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ומערבלים עם וו לישה כ-10 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים במשקל 200 גרם כל אחד. מרדדים כל חלק למלבן בגודל 8*28 ס”מ.
  5. מניחים ב-2 תבניות מרופדות בנייר אפייה, מברישים במעט מים ומפזרים מעל את תערובת הגרעינים. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-40 דקות.
  6. בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות. זורים על הפוקאצ’ות תימין ומעט מלח גס.
  7. אופים בתנור החם כ-15 דקות שהפוקאצ’ות זהובות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טעים ובריא – פוקאצ’ה גרעינים מקמח מלא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    משהו בכמות של המים לא מספק. הבצק לא יצא רך. אוליי בגלל שהמרתי לשמרים יבשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      לכמה שמרים יבשים המרת? זה לא אמור להשפיע על הבצק עד כדי כך בכל אופן. האם מדדת בכוס מדידה?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להחליף רק חצי מכמות הקמח בקמח שיפון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות