פטוצ’יני עם כבדי עוף ופטריות ברוטב סויה מופלא במיוחד
קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 951.4 קק״ל 2854.3 קק״לפחמימות 146.1 גרם 438.2 גרםשומן 9.6 גרם 28.8 גרםנתרן 3566.9 מ״ג 10700.6 מ״גחלבון 38.7 גרם 116.2 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרםשומן רווי 3.3 גרם 9.8 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 109.4 מ״ג 328.1 מ״גברזל 18.1 מ״ג 54.2 מ״גאשלגן 885.8 מ״ג 2657.3 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות951
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 951.4 קק״ל 2854.3 קק״לפחמימות 146.1 גרם 438.2 גרםשומן 9.6 גרם 28.8 גרםנתרן 3566.9 מ״ג 10700.6 מ״גחלבון 38.7 גרם 116.2 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרםשומן רווי 3.3 גרם 9.8 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 109.4 מ״ג 328.1 מ״גברזל 18.1 מ״ג 54.2 מ״גאשלגן 885.8 מ״ג 2657.3 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.1 מ״גסגור
מי לא אוהב פסטה? במיוחד אם מדובר במנת פסטה בשרית ברמת מסעדות – טעימה, מזינה ומשביעה. קובי אדרי משתף את המתכון שלו לפסטה עם כבדי עוף מוקפצים עם פטריות ברוטב נדיר ופשוט להכנה בנוסח אסיאתי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 951 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
-
1 כף מלח דק
-
4 ליטר מים
כבדי עוף
-
500 גרם כבדי עוףמוכשרים
-
1 בצל בינוניפרוס
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפות שורש ג’ינג’רקצוץ
-
10 יחידות פטריות שמפיניוןחתוכות לרבעים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית מיריןלא חובה
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניפרוס
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה על כיריים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה כ-5 דקות למצב אל דנטה.
- מחממים על הכיריים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את כבדי העוף (כבדים שעברו הכשרה) בפונקציית בוסט.
- מטגנים במחבת השנייה את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שהן מתכווצות.
- טורפים בקערה את הסויה, המים, הסוכר החום וקורנפלור לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת על הפטריות, מערבבים ומבשלים כדקה עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, פלפל ומירין (לא חובה) ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצ’ילי והפטוצ’יני, מקפיצים כ-5 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה על כיריים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה כ-5 דקות למצב אל דנטה.
- מחממים על הכיריים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את כבדי העוף (כבדים שעברו הכשרה) בפונקציית בוסט.
- מטגנים במחבת השנייה את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שהן מתכווצות.
- טורפים בקערה את הסויה, המים, הסוכר החום וקורנפלור לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת על הפטריות, מערבבים ומבשלים כדקה עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, פלפל ומירין (לא חובה) ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצ’ילי והפטוצ’יני, מקפיצים כ-5 דקות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מי שם מלח על “רוטב” שהוא כוס סויה?
ל-2 מנות 500 גר’ פסטה ו500 גר’ כבדים…??? זה בדיוק ל-4 אנשים. שימו לב, יש אנשים שלא מתמצאים בכמויות, קצת אחריות.
היי נב, שינינו ל-3 מנות, תודה על עירור תשומת הלב (ב-4 מנות אין מספיק כבד עוף למנה)