בוש קאבר דסקטופ

פטוצ’יני עם כבדי עוף ופטריות ברוטב סויה מופלא במיוחד

קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    951
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 951.4 קק״ל 2854.3 קק״ל
    פחמימות 146.1 גרם 438.2 גרם
    שומן 9.6 גרם 28.8 גרם
    נתרן 3566.9 מ״ג 10700.6 מ״ג
    חלבון 38.7 גרם 116.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 109.4 מ״ג 328.1 מ״ג
    ברזל 18.1 מ״ג 54.2 מ״ג
    אשלגן 885.8 מ״ג 2657.3 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    951
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 951.4 קק״ל 2854.3 קק״ל
    פחמימות 146.1 גרם 438.2 גרם
    שומן 9.6 גרם 28.8 גרם
    נתרן 3566.9 מ״ג 10700.6 מ״ג
    חלבון 38.7 גרם 116.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 109.4 מ״ג 328.1 מ״ג
    ברזל 18.1 מ״ג 54.2 מ״ג
    אשלגן 885.8 מ״ג 2657.3 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.1 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב פסטה? במיוחד אם מדובר במנת פסטה בשרית ברמת מסעדות – טעימה, מזינה ומשביעה. קובי אדרי משתף את המתכון שלו לפסטה עם כבדי עוף מוקפצים עם פטריות ברוטב נדיר ופשוט להכנה בנוסח אסיאתי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
קובי אדרי
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

כבדי עוף

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה על כיריים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה כ-5 דקות למצב אל דנטה.
  2. מחממים על הכיריים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את כבדי העוף (כבדים שעברו הכשרה) בפונקציית בוסט.
  3. מטגנים במחבת השנייה את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שהן מתכווצות.
  4. טורפים בקערה את הסויה, המים, הסוכר החום וקורנפלור לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת על הפטריות, מערבבים ומבשלים כדקה עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, פלפל ומירין (לא חובה) ומערבבים.
  6. מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצ’ילי והפטוצ’יני, מקפיצים כ-5 דקות ומגישים.
פטוצ'יני כבדים1
פטוצ’יני כבדי עוף ופטריות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטוצ’יני עם כבדי עוף ופטריות ברוטב סויה מופלא במיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יפו-תל אביב

    מי שם מלח על “רוטב” שהוא כוס סויה?

    Avatar
    Nava Ben-Moshe

    ל-2 מנות 500 גר’ פסטה ו500 גר’ כבדים…??? זה בדיוק ל-4 אנשים. שימו לב, יש אנשים שלא מתמצאים בכמויות, קצת אחריות.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נב, שינינו ל-3 מנות, תודה על עירור תשומת הלב (ב-4 מנות אין מספיק כבד עוף למנה)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות