פילה דניס במעטפה בנוסח אסיאתי
ארוחת צהריים ב-10 דקות הכנה? כן בבקשה! מנה בריאה של פילה דניס במעטפה עם רוטב אסיאתי טעים ביותר. קצת אורז לבן ליד ואתם מסודרים
ארוחת צהריים ב-10 דקות הכנה? כן בבקשה! מנה בריאה של פילה דניס במעטפה עם רוטב אסיאתי טעים ביותר. קצת אורז לבן ליד ואתם מסודרים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 307.2 קק״ל 614.3 קק״לפחמימות 10.4 גרם 20.8 גרםשומן 25.3 גרם 50.7 גרםנתרן 1503.9 מ״ג 3007.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 40.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.6 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 38.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 3073.1 מ״ג 6146.3 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 17.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות307
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 307.2 קק״ל 614.3 קק״לפחמימות 10.4 גרם 20.8 גרםשומן 25.3 גרם 50.7 גרםנתרן 1503.9 מ״ג 3007.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 40.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.6 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 38.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 3073.1 מ״ג 6146.3 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 17.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 307 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פילה דג דניס
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 צרור כוסברה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קוליפם ומגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים - מהגבעולים נפטרים ושומרים בצד את העלים.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, שמן השומשום, רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי, רוטב הסויה והג’ינג’ר.
- מושחים היטב את הדג מכל הצדדים בתערובת ומניחים עם העור כלפי מטה במרכז נייר אפייה משומן קלות. יוצקים מעל את שאריות המשרה.
- מניחים על כל פילה כמה עלי כוסברה וסוגרים את הנייר למעטפה מרווחת. אפשר להדק אותה בעזרת מהדק או לקפל את קצה הנייר מתחת לדג.
- מניחים את המעטפות על תבנית אפייה ואופים בין 10 ל-15 דקות.
- מוציאים מהתנור, פותחים בזהירות את המעטפות ומגישים. אפשר להגיש ישר על נייר האפייה או להעביר לצלחת הגשה.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קוליפם ומגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים - מהגבעולים נפטרים ושומרים בצד את העלים.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, שמן השומשום, רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי, רוטב הסויה והג’ינג’ר.
- מושחים היטב את הדג מכל הצדדים בתערובת ומניחים עם העור כלפי מטה במרכז נייר אפייה משומן קלות. יוצקים מעל את שאריות המשרה.
- מניחים על כל פילה כמה עלי כוסברה וסוגרים את הנייר למעטפה מרווחת. אפשר להדק אותה בעזרת מהדק או לקפל את קצה הנייר מתחת לדג.
- מניחים את המעטפות על תבנית אפייה ואופים בין 10 ל-15 דקות.
- מוציאים מהתנור, פותחים בזהירות את המעטפות ומגישים. אפשר להגיש ישר על נייר האפייה או להעביר לצלחת הגשה.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן