פילה עוף מוקפץ ברוטב מתוק חריף
מתכון קליל של עוף מוקפץ ברוטב מתוק חריף שאפשר להיעזר בילדים בהכנתו וגם לשנות את כמות הרוטב החריף בהתאם לטעם האישי - רוצו להכין
מתכון קליל של עוף מוקפץ ברוטב מתוק חריף שאפשר להיעזר בילדים בהכנתו וגם לשנות את כמות הרוטב החריף בהתאם לטעם האישי - רוצו להכין
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 415.1 קק״ל 1660.4 קק״לפחמימות 16.7 גרם 67.0 גרםסוכר 6.6 גרם 26.3 גרםשומן 24.4 גרם 97.4 גרםנתרן 889.9 מ״ג 3559.7 מ״גחלבון 37.5 גרם 150.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 438.0 מ״גסידן 32.2 מ״ג 128.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 628.8 מ״ג 2515.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות415
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 415.1 קק״ל 1660.4 קק״לפחמימות 16.7 גרם 67.0 גרםסוכר 6.6 גרם 26.3 גרםשומן 24.4 גרם 97.4 גרםנתרן 889.9 מ״ג 3559.7 מ״גחלבון 37.5 גרם 150.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 438.0 מ״גסידן 32.2 מ״ג 128.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 628.8 מ״ג 2515.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 415 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
600 גרם פילה עוף
-
1 כף גדושה קורנפלור
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוץ
-
5 כפות שמן קנולהלטיגון
רוטב
-
3 כפות רוטב טריאקי שומשום
-
3 כפות רוטב אסייתי חריף למוקפץ
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף חומץ אורזלא חובה
-
1 כף שמן שומשום
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- חותכים כל פילה עוף לשלוש חתיכות ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערת העוף קורנפלור, קמח, פלפל, מלח, שום וג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- במחבת שמים שמן ומטגנים את קוביות פילה העוף משני הצדדים, 2 דקות כל צד ומסירים מהאש.
- מטגנים באותה המחבת מעט שום קצוץ וגבעולי בצל ירוק קצוצים.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בכוס ויוצקים אל המחבת. מגבירים לאש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
- מוסיפים את העוף ונותנים לו להצטמצם יחד עם הרוטב.
- מוציאים ומגישים עם שומשום ובצל ירוק. בתאבון
אופן הכנה
- חותכים כל פילה עוף לשלוש חתיכות ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערת העוף קורנפלור, קמח, פלפל, מלח, שום וג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- במחבת שמים שמן ומטגנים את קוביות פילה העוף משני הצדדים, 2 דקות כל צד ומסירים מהאש.
- מטגנים באותה המחבת מעט שום קצוץ וגבעולי בצל ירוק קצוצים.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בכוס ויוצקים אל המחבת. מגבירים לאש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
- מוסיפים את העוף ונותנים לו להצטמצם יחד עם הרוטב.
- מוציאים ומגישים עם שומשום ובצל ירוק. בתאבון
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן